A Magyar Vendéglátók Ipartestületének meghívója

Megyar vendéglátók IpartestületeMeghívó

A Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöksége nevében, meghívom elnökválasztó közgyűlésünkre, melyet 2010. november 15-én 13.00 órától tartunk a Hotel Gottwald Wellness & Spa konferencia termében, 2890 Tata, Fekete u. 1.

(A Tatai Öreg-tó délnyugati részén található, az M 1 –es autópályán Budapest felöl érkezve, a Shell benzinkútnál jobbra, majd balra kell kanyarodni.)

Tel.: 34/487-927, 586-114, Fax: 34/487-927)

Szükségünk van az Ön véleményére is ezért szeretnénk, ha részvételével segítené közgyűlésünk munkáját.

Az elnöki beszámolóban értékeljük az elmúlt 4 év szakmai, érdekvédelmi tevékenységét, megmutatva azokat a jogi, szabályozási problémákat, melyek miatt a szaknmánk nem lehet részese a nemzetgazdaság felemelkedésének.

Foglalkozunk az üdülési csekk, és az étkezési utalványok beváltásával, a HACCP indokolatlan túlszabályozásával, és sok más a szakmánkat érintő kérdéssel.

Jelenlegi kormányunk nagy változásokat ígér, ezért, most, különösen fontos, hogy Önnel együtt, őszintén beszéljünk a magyar vendéglátás problémáiról!

A rendezvényre meghívást kapott: Dr. Horváth Endre gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkár – Nemzetgazdasági Minisztérium, Bánki Erik országgyűlési képviselő az Országgyűlés Sport- és Turisztikai Bizottságának elnöke, Horváth Gergely vezérigazgató Magyar Turizmus Zrt., szakmai szervezetek vezetői, és a szakmai sajtó képviselői.

A rendezvényünkön szívesen látunk minden vállalkozó kollégát, (nem csak az ipartestület tagjait), de szavazati joggal csak a tagdíjat befizető kollegák rendelkeznek.

Háber Tamás
Elnök

Thurzó Béláné
gazdasági alelnök