Októberben indul a Gyulai Várszínház őszi-téli kamaratermi sorozata

Tatár Bianka és Gulyás Levente: Tíz kicsi bűnjel - Gyulai Várszínház
Tatár Bianka és Gulyás Levente: Tíz kicsi bűnjel - Gyulai Várszínház előadása

Az időjárás hűvösebbre váltásával a Gyulai Várszínház is készül a közelgő őszi-téli szezonra és kamaratermi előadássorozattal várja közönségét. Az őszi-téli programok október 12-én veszik kezdetüket, ígérve, hogy egy különleges színházi élményben lesz részük azoknak, akik ellátogatnak az előadásokra.

Az első előadás, „Ágnes, báránykám,” egy igazán izgalmas krimibe ágyazott történet színpadi előadása, amely Gubik Petra főszereplésével kerül bemutatásra. Egy rendhagyó előadássorozat kezdetét jelzi, amely a művészet erejét és sokszínűségét hozza központba.

Október 24-én, a Déryné-program keretében, a világhírű Mrozek „Emigránsok” című darabja lesz látható. Az előadás aktuális üzenettel bír, és mindössze 200 forintos regisztrációs jegy áráért látogatható.

Október 28-án Tatár Bianka és Gulyás Levente zeneszerző egy igazi szerelmes történettel várja a közönséget „Tíz kicsi bűnjel” címmel, mely során klasszikus szerelmes dalok és versek szólalnak meg.

Novemberben Göttinger Pál alakításában láthatjuk a 2022-es Most Fesztivál Legjobb Monodráma-díjas előadást, „Fekete-fehér” címmel. Ezt követi Balsai Móni remek átváltozása Shirley Valentine szerepébe Willy Russell sikerdarabjában.

Az erdélyi Mácsafej zenekar Korodi Janka és Kolcsár József színművészekkel kiegészülve klasszikus és kortárs költők megzenésített verseit adja elő, ezzel mélyítve a szerelem misztériumát.

A Katona József Színház két fiatal színművésze, Pálos Hanna és Vizi Dávid, Duncan Macmillan „Lélegezz” című darabjában reflektál a gyerekvállalás dilemmáira.

December 4-én Pokorny Lia könnyed, zenés, és beszélgetős estjét tartja meg, amit tavasszal el kellett halasztani.

December közepén pedig József Attila megrázó művével, a „Szabad-ötletek jegyzékével” zárja az őszi-téli kamaratermi sorozatot Sütő András különleges előadásában.

Az előadások jegyei már kaphatók a Gyulai Várszínház honlapján. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy részese lehessen az izgalmas és sokszínű színházi élményeknek! A Gyulai Várszínház várja szeretettel mindazokat, akik szeretnék felfedezni a művészet erejét a színpadon.

A részletes programkínálat a www.gyulaivarszinhaz.hu oldalon érhető el.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .