Burak Cecen a Matild Palace Food & Beverage igazgatója

Burak Cecen a Matild Palace Food & Beverage igazgatója

A Luxury Collection Hotel Budapest Új Food & Beverage igazgatója korábban Shanghai luxuscateringjéért is felelt

Újabb kiváló szakemberrel bővült a Matild Palota vezetősége, Burak Cecen került kinevezésre a luxusszálloda új Food & Beverage igazgatójaként. A világlátott szakember feladatai közé tartozik a Spago Budapest by Wolfgang Puck étterem, a Matild Café & Cabaret kávézó és a The Duchess rooftop bár kimagasló színvonalú üzemeltetése, szoros együttműködésben a Wolfgang Puck Fine Dining Group-al.

A tapasztalt szakember a Swissotel The Bosphorus Istanbul szállodában kezdte karrierjét. A világ számos pontján, többek között Chicago, Mekka, Sydney, Oszaka neves szállodáiban is dolgozott, ahol számottevő étterem, bár és rendezvényhelyszín tevékenységét irányította. Az utóbbi 5 évben a shanghai Park Hyatt volt az otthona, ahol nem csak a luxushotel, hanem a város luxuscateringjéért is ő felelt. Karrierútját Európában kívánta folytatni, így érkezett el Budapestre. Célja, hogy a Matild Palota a város irányadó referenciapontjává váljon, és olyan élményt teremtsen a vendégek számára, amely nem csak az étkezésről szól. Nemzetközileg elismert szakemberek meghívásával és a hazai mellett a világ minden tájáról érkező minőségi alapanyagok használatával kíván hatni Budapest gasztronómiai kultúrájára. Célja nem kisebb, mint hogy megreformálja és gazdagítsa a főváros gasztronómiai kínálatát, és erősítse annak bárkultúráját is.

„Szeretnék én lenni az, aki segít a helyi ízlést tágítani mind az ételekben, mind a koktélok világában. A világ minden tájáról szeretnék alapanyagokat felhasználni, ezzel a városnak és a közösségnek érdekes alternatívát kínálni. Ez az én vízióm.” – nyilatkozta Burak Cecen.

A szakember a szállodaipar és az F&B szolgáltatások területén szerzett nemzetközi stratégiai tapasztalatával jelentősen hozzájárul majd ahhoz, hogy a Matild Palota kimagaslóan vonzó választás legyen gasztronómiai szempontból is a helyi vendégek és a nemzetközi utazók számára.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .