Változások a HEINEKEN Hungáriánál

Mottl-Molnár Orsolya Értékesítési Igazgatóként, Perényi Katalin Marketing Igazgató

Mottl-Molnár Orsolya Értékesítési Igazgatóként folytatja, Perényi Katalin marad Marketing Igazgató

Változások történtek a HEINEKEN Hungária Zrt.-nél, melyek a vezetői posztokon érintették a vállalatot. Mottl-Molnár Orsolya visszatér az Értékesítési Igazgatói székbe, míg Perényi Katalin marad a Marketing Igazgató pozíciójában.

Mottl-Molnár Orsolya 2010-ben kezdte pályafutását a HEINEKEN Hungária Zrt.-nél és számos vezetői pozíciót töltött be az évek során. 2022. február 1-től Marketing és Kereskedelmi Marketing igazgatóként, valamint igazgatósági tagként dolgozott a vállalatnál mielőtt szülési szabadságra ment volna 2022 szeptemberében. 2024. február 1-től Értékesítési Igazgatóként tér vissza a vállalat életébe.

A Marketing Igazgatói székben továbbra is Perényi Katalin marad. A nemzetközi piacot is megjárt szakember 2022 szeptemberében érkezett a HEINEKEN globál csapatából. Katalin 2009-ben kezdte meg pályafutását a Heineken vállalat Nemzetközi Tehetségprogramjában és az elmúlt 15 évben számos hazai és külföldi fűződik a nevéhez.

Az átszervezésekkel kapcsolatban Nikos Zois elmondta: „Biztos vagyok abban, hogy Mottl-Molnár Orsolya széleskörű kereskedelmi tapasztalatával, szenvedélyes vezetőként kiválóan tudja majd támogatni növekedési stratégiánkat az értékesítési terület fejlesztésével és egy erős csapat építésével. A Marketing pozíció is biztos kezekben marad, Katalinnal, aki 2022-ben csatlakozott a magyarországi leányvállalathoz, februártól pedig nagy örömünkre, velünk folytatja munkáját.”

Mindkét vezető szerint izgalmas kihívások elé néz a vállalat a 2024-es évben, különösen a termékportfólió, az értékesítési terület és a márka kampányok terén. Az új felállás célja, hogy tovább növeljék a HEINEKEN Hungária Zrt. márka értékét és folytassák az fejlődést az iparágban.

Mottl-Molnár Orsolya az Értékesítési Igazgatói pozíciót Eszéki Zoltántól veszi át, aki a vállalaton kívül folytatja pályafutását.

fotó: Heineken Hungária

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .