UNIX-AMTS 2024 nyereményautó-építés a Westendben

AMTS Audi A5 nyereményautó, Westend - kiállítás

Budapest szívében, a Westend bevásárlóközpontban megkezdődik az év eleji autós-motoros szezonnyitó kiállítás, az UNIX – Autó, Motor és Tuning Show 2024 nyereményautójának átépítése. Az esemény a Hungexpo területén kerül megrendezésre és március 22 és 24 között várja az autózás és motorozás rajongóit.

Az UNIX-AMTS már hagyományosan az év elején várja a látogatókat a legkülönfélébb járműkülönlegességekkel, tuning bemutatókkal és izgalmas motorsport eseményekkel. A Westendben február elején kezdődő különleges sorsolás és az egyedi Audi A5 Cabrio átépítése csak az előfutára annak, ami a Hungexpón várja majd az érdeklődőket.

Az UNIX-AMTS 2024 a látogatóknak legalább hat pavilont és hatalmas szabadtéri területet kínál, ahol több ezer járműkülönlegességet, 10 tematikus rendezvényt, Off-Road és Drift Show-t láthatnak. Az idei év különlegessége a 2012-es évjáratú Audi A5 Cabrio, amelyet egy szakavatott csapat éles szemek előtt alakít át. Az átépítést február másodikától minden nap 19 óráig mindenki nyomon követheti a Westend Millennium udvarban.

Idén egy 2012-es évjáratú Audi A5 Cabrio gépkocsit építenek át, melyet gyárilag 1.8 TFSI, 170 lóerős erőforrás hajt. Az átépítés február 2-től az érdeklődők szeme láttára folyik majd a Westend legalsó szintjén, a Millennium udvarban. A show szakemberei ezúttal is ízekre szedik az autót, majd a belterét, hangrendszerét és futóművét, és teljes külső megjelenését minőségi komponensekkel teszik egyedivé.

A sorsoláson való részvétel rendkívül egyszerű: egyetlen felnőtt, VIP, vagy családi jegy megvásárlása után online regisztráció szükséges. A sorsoláson való részvétel ezzel garantált és minden résztvevő esélyt kap, hogy az egyedi Audi A5 Cabrio tulajdonosává váljon.

Eddigi években Volkswagen EOS, VW Scirocco, BMW Z4 és Audi TT, Ford Mustang, Porsche Boxster S, Mini Cooper Coupé, Mazda MX5 és SEAT Leon FR modelleket vettek kezelésbe a gmesterek, szem előtt tartva a magas minőségű, legális módosításokat. Az élő átépítés Európai viszonylatban is kuriózum, hiszen egyrészt teljesen nyilvános, másrészt pedig mindössze 5 nap alatt megy végbe a teljes átalakítás.

Az UNIX-AMTS 2024 a Hungexpó területén több mint 100.000 négyzetméteren kerül megrendezésre és a látogatók egy valódi autós és motoros show-t nézhetnek meg egyetlen belépővel. A rendezvény kínálatában szerepel a Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb, nemzetközi autótuning showja; új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása; Motor zóna – motormárkák, valamint a kapcsolódó háttéripar, kiegészítők bemutatkozása; Háttéripari Kiállítás – UNIX VIP stand, a legnagyobb szervizpartnerek találkozóhelye; Elektromobilitás Expo – elektromos autó kiállítás; Classic Automobil Show – restaurált klasszikus autók, veteránok, oldtimerek; DRIFT és GYMKHANA Show és verseny – A látványos autósportok exkluzív bemutatkozása; OFF-ROAD Show – Minden, ami terepautó, látványos, épített pályán; Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása; Tuning találkozó és kiállítás – több száz magánépítő és klub bemutatkozása.

fotó: AMTS

AMTS autóépítés élőben
Westend, Millennium udvar
2024 február 2-6., 10:00-19:00

UNIX-Autó, Motor és Tuning Show
Hungexpo
2024 március 22-24.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .