A Hotel Kempinski EarthCheck Ezüst minősítése a fenntarthatóságért

Hotel Kempinski szálloda rooftop office - szálloda, fenntarthatóság
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

A szálloda fenntarthatósági gyakorlatának rangos elismerése

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest büszkén jelentette be, hogy az EarthCheck szervezettől elnyerte a fenntarthatósági gyakorlatát dicsérő ezüst fokozatú minősítést. Az EarthCheck, a turisztikai ágazat vezető tanúsító intézménye, megbecsült és rangos minősítéssel ismeri el a magas szintű fenntarthatósági normáknak megfelelő szolgáltatásokat, figyelembe véve a környezetvédelmi szempontokat, a hulladék mennyiségének csökkentésétől kezdve az energiahatékonyságon át, a víztakarékossági intézkedésekig.

Stephan Interthal, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest vezérigazgatója elmondta: „Az EarthCheck ezüst fokozatának elérése megerősít bennünket abban, hogy jó úton járunk, és folyamatosan fejlődünk a környezettudatos működés terén. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a fenntartható fejlődés mellett és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legjobb gyakorlatokat alkalmazzuk környezetünk megőrzéséért.”

A világ számára egyre sürgetőbb a klímaváltozás kihívásaival szembenézni és az EarthCheck elismerése azt mutatja, hogy a Kempinski Hotel Corvinus Budapest a fenntarthatóság terén kiemelkedő erőfeszítéseket tesz. A globális hőmérséklet-emelkedés elleni küzdelemben elengedhetetlen, hogy az iparágak, így a turizmus is, vezető szerepet vállaljanak a környezetvédelmi intézkedésekben.

Stewart Moore, az EarthCheck vezérigazgatója és alapítója elismerően nyilatkozott: „Szeretnék gratulálni a Kempinski Hotel Corvinus Budapest minden munkatársának az elért eredményhez. A szálloda kiemelkedik a fenntarthatóság terén, és értékes tagja azon turisztikai szolgáltatóknak, akik mernek változtatni.”

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest az EarthCheckkel való partnerség révén további lépéseket tesz a bolygónkat érintő komoly kihívások kezelése felé, együttműködve más iparági vezető vállalatokkal, a fenntarthatóság jegyében. A szálloda szilárdan hisz abban, hogy az iparban elért fejlődés és változások segítenek megőrizni a környezeti és kulturális értékeket, amelyek világszerte egyre inkább vonzzák az utazókat.

fotó: Kempinski Hotel

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .