A Novotel Budapest Centrum visszakerül Magyarország turisztikai térképére

Novotel Budapest Centrum szálloda

Az Accor, a világ vezető vendéglátóipari csoportja és a Mogotel Hotel Group franchise-megállapodást írt alá a 227 szobás Novotel Budapest Centrum újranyitásáról. A szálloda idén nyáron fogadja első vendégeit, 2025-től pedig a Movenpick márkanevet viseli, ami mérföldkő a magyar vendéglátóipar számára.

A Novotel Budapest Centrum két év után nyitja újra kapuit. A négycsillagos, 227 szobás szálloda a főváros irigylésre méltó pontján található. A nemzetközi kiválóság és szolgáltatási színvonal minden előnyét kínálja, megfelelve a mai utazók változó igényeinek – a történelmi épület jól felszerelt szobái a szabadidős és üzleti utazók kényelmét szolgálják. A szálloda étteremmel, bárral, valamint konferencialétesítményekkel rendelkezik, emellett wellness-szolgáltatásokat is kínál.

„Nagyon örülünk, hogy a Novotel Budapest Centrum újranyitásával tovább erősítjük vezető vendéglátóipari pozíciónkat Budapesten és Közép-Kelet-Európában egyaránt – mondta Dilek Sezer, az Accor délkelet-európai fejlesztési igazgatója. – Budapest Közép-Európa egyik vezető pénzügyi és kulturális központja, Magyarország pedig továbbra is egyre népszerűbb turisztikai célpont, ezért a szabadidős és az üzleti célú utazók részéről is nagy keresletre számítunk.”

Az Accor partnere a projektben a Mogotel Hotel Group. A balti államok vezető szállodaüzemeltetője húszéves tapasztalattal rendelkezik a vendéglátás és a turizmus területén, a Baltikumon kívül Ukrajnában, Németországban, Lengyelországban és Bulgáriában is működtet szállodákat. A mostani hotelnyitás fontos mérföldkő a csoport régiós terjeszkedésében. A Mogotel a következő években tovább erősítené partnerségét az Accorral Közép-Európában.

„Az Accor a világ egyik vezető vendéglátóipari csoportjaként Magyarországon is erős jelenléttel rendelkezik. Számítunk a csoportra, együttműködésükkel a legmagasabb színvonalon tudunk teljesíteni. A Novotel Budapest Centrum újranyitása remek bemutatkozás a Mogotel Hotel Group számára Budapesten – mondta Vadims Muhins, a Mogotel Hotel Group alapítója. – Az Accor értékes partner, akivel hosszú távú együttműködést alakíthatunk ki terjeszkedési terveink megvalósítása érdekében. A következő években nemcsak Magyarországon, hanem egész Közép-Európában szeretnénk megerősíteni partnerségünket, hogy új szintre emeljük a vendéglátást a közép- és felsőközép-kategóriában.”

A szálloda most Novotel Budapest Centrumként nyit újra, de később felveszi a Movenpick márkanevet, hogy új, friss megjelenést hozzon a budapesti vendéglátás piacára. A tervek szerint Movenpick Palace Hotel Budapest néven 2025 májusának első felében nyitja meg kapuit.

A projektet a Mogotel Hotel Group leányvállalata, a Mogotel Development Holding valósítja meg, a lett állami tulajdonú ALTUM fejlesztési pénzügyi intézmény támogatásával. A támogatás segítségével a Mogotel Hotel Group prioritásként tűzte ki, hogy Közép-Európában 10 közép- és felső-középkategóriás ingatlannal bővüljön, és minden szegmens számára elérhető szállodákat kínáljon.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .