Courtyard by Marriott Budapest City Center

partnerpartival ünnepelte egy éves születésnapjátNemrég nagyszabású partnerpartival ünnepelte egy éves születésnapját a Courtyard by Marriott Budapest City Center. Az első magyarországi Courtyard szállodával, a Budapest Marriott Hotel és a Millennium Court, Marriott Executive Apartments mellett egy évvel ezelőtt háromra bővült a Marriott szállodalánc portfóliója Budapesten.

{module 221}

A 235 szobás hotel és a hozzá  tartozó Europeum bevásárlóközpont az ABLON csoport fejlesztésében nyitotta meg kapuit a város egyik prominens helyén, a Blaha Lujza téren, így nemcsak a Marriott portfóliójának, hanem egyben a városnak is színfoltja lett.

A szálloda megnyitása előtt a Courtyard Magyarországon nem volt ismert név, habár ez a Marriott lánc legdinamikusabban növekvő márkája, világszerte több mint 800 szálloda tartozik ebbe a csoportba. A Courtyard innovatív brand, amely ötvözi a minőségi szervizt, a funkcionalitást és stílust, és amely főként azoknak az utazóknak jelent vonzerőt, akik következetes és megbízható szálláshelyet és szolgáltatásokat keresnek, kedvező áron.

A Courtyard by Marriott Budapest City Center megnyitása óta elnyerte a Day Holiday Kft. Aranynap díját, „Magyarország legjobb ****-os budapesti konferencia szállodája 2010-ben” kategóriában, illetve az olvasók szavazata alapján a Business Traveller Hungary Business Excellence díját, „Legjobb budapesti business hotel” kategóriában is.

{module 221}