Ősszel nyílik a Cascade Resort and Spa Demjénben

Az egész évben nyitva tartó, minősített gyógyvizű demjéni Termálfürdő és Aquapark tulajdonosai a termálvölgy életérzésének kiteljesítéseként egy luxusszínvonalú, négycsillagos wellness-hotel beruházásába fogtak.

 

{module 221}

A fürdőtől 300 méterre épülő Cascade Resort & Spa wellness és konferencia szállodában minden az éltető elemre fog emlékeztetni: a szálláshelynek nevet adó vízesés díszíti például a hallt, melynek falairól folyamatosan fog csobogni a víz. A felhasznált anyagok, fa és riolittufa burkolatok, továbbá a színvilág is a természetközeliséget hangsúlyozza. A luxus búvóhelyet, munka utáni feltöltődést, rekreációt vagy épp gyógyulást keresők mellett az 50 szobás hotel a céges piacot is megcélozza.

Konferenciák, céges tréningek, igazgatósági ülések számára kínál ideális körülményeket a resort három, különböző méretű konferenciaterme. Közülük a két részre osztható legnagyobb széksorosan kétszáz főt képes befogadni. A kisebbik egyedisége a hozzákapcsolódó 50 személyes fedett terasz lesz. Ezen kívül egy 20 fős tárgyaló, valamint két, pazar kilátással rendelkező business lakosztály tarthat számot a corporate vendégkör figyelmére. Utóbbiak kiskonyhával, infraszaunával és jakuzzival ellátott lakóegységek, kialakításukból adódóan azonban board meetingek megtartására is alkalmasak 11 főig.

A kulináris kényeztetésről gourmet étterem, bortrezor és grillbár gondoskodik, a felüdülést kisméretű, ám annál exkluzívabb wellness részleg biztosítja, a demjéni víz gyógyító erejére alapozó Medical Spa részlegükben pedig nem csak a törött csontok, hanem a törött lelkek is megnyugvásra találnak. A még több vizes élményre vágyók hotelvendégek köntösben egyszerűen csak átsétálnak a minden nap hajnali 2 óráig nyitva tartó fürdőbe és aquaparkba, ahol a gyógy- és élménymedencék mellett gumikarikás rafting és kamikaze, valamint osztottpályás csúszda, és külön ugrómedence várja őket.

A Hotel Cascade Resort & Spa a tervek szerint ősszel nyitja meg kapuit, ám ezzel még nem zárul le a fejlesztések sora. A második ütemben a hotelt további 38 szobával és egy nagyobb wellness részleggel bővítik, a fürdőkoplexum pedig egy – nagyságát és szolgáltatásait nézve is – egyedülálló barlangfürdővel gazdagodik előreláthatólag a jövő év végére.

{module 221}