Szervezeti változások az Accor-Pannonia Hotels-nél

Szervezeti változások az Accor-Pannonia Hotels Zrt-nél

Az Accor-Pannonia Hotels Zrt.-nél szervezeti változások kerülnek bevezetésre, a Sofitel Budapest, az MGallery Hotel Nemzeti, a Novotel Budapest Danube igazgatói és regionális pozíciókban.

Szervezeti változások az Accor-Pannonia Hotels Zrt-nél

Philippe Godard kinevezésre került a Vice President Operations Luxury és Upscale Kelet-Európa pozicióba és egyben a Sofitel Victoria Varsó szállodaigazgatója. Korábban Philippe Godard az elmúlt négy évben a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodaigazgatója volt és egyben a Luxury és Upscale dél-kelet-európai szállodák üzemeltetéséért felelt, budapesti székhellyel.

Jean Bowcott a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodaigazgatója 2015. november 1-től. Korábban különböző pozíciókat töltött be az AccorHotels szállodáiban az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában és Franciaországban, ahol 33 éven át gazdagította tudását. Jean Bowcott korábban Vice President Operations Midscale Hotels Central and Greater London pozicióban dolgozott az AccorHotels UK-nál és széleskörű tapasztalata van Novotel és Mercure szállodák vezetésében. Közvetlenül Philippe Godardnak tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Vaszily Edit a MGallery Hotel Budapest Nemzeti szállodaigazgatója saját kezdeményezésére új kihívásokat keres az Egyesült Királyságban és távozott a vállalattól. A vállalat vezetése ezúton szeretné megköszönni Vaszily Editnek, az első hazai MGallery szálloda igazgatójának az elmúlt három év elhivatott és sikeres munkáját és további sok sikert kíván.

Balzer Tímea került az MGallery Hotel Nemzeti Budapest szállodaigazgatói pozíciójába idén szeptembertől. Balzer Tímea az elmúlt nyolc évben a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodában dolgozott különböző vezetői beosztásokban, mostani kinevezéséig a Sofitel Budapest szállodaigazgató-helyetteseként dolgozott. Közvetlenül Philippe Godardnak tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Kormány Balázs, az Economy szállodák magyarországi és szlovákiai Regionális Üzemeltetési Igazgatója az Accor-Pannonia Hotels Zrt-nél eltöltött harminchat év után nyugdíjba vonul 2015 végén. Tartalmas pályafutása alatt Kormány Balázs több márka és szálloda mindennapjait vezette és felügyelte professzionizmussal, lojalitással. Vezetői tudása és kivételes hozzáállása nagyban hozzájárultak a vállalat sikeréhez, kivívva a kollégák és a szállodaipari szakma elismerését és megbecsülését. A vállalat vezetése ezúton szeretné megköszönni Kormány Balázsnak az elmúlt évtizedek értékes és elkötelezett munkáját és további sok sikert és boldogságot kíván!

2016. január elsejétől Kollin Gergely az Economy szállodák magyarországi és szlovákiai Regionális Üzemeltetési Igazgatója, aki új poziciójának átvételét már idén novemberben megkezdi. Kollin Gergely 1998-ban csatlakozott a vállalathoz. Ibis szállodák vezetőjeként értékes nemzetközi tapasztalatokat szerzett Londonban és Portsmouthban. 2011 óta Kollin Gergely a Novotel Budapest Danube szállodaigazgatója, valamint aktiv szerepet tölt be a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségében mint a budapesti régió vezetője. Közvetlenül Stefan Potockinak – Vice President Operations Economy és Midscale szállodák Magyarország, Szlovákia és Csehország – tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Amine Zungi a Novotel Budapest Danube új szállodaigazgatója. Amine Zungi 2006-ban csatlakozott az AccorHotelshez, Sofitel és Novotel szállodákban kezdett dolgozni Párizsban. Értékes nemzetközi tapasztalatokat szerzett a Novotel Globe Trotter program keretében majd tovább fejlesztette tudását, amikor Varsóba költözött és a Novotelnél kezdett dolgozni. Mostani kinevezéséig a Novotel Katowice Centrum szállodaigazgató-helyettese. Bruno Vinette-nek, a Midscale szállodák magyarországi és szlovákiai Regionális Üzemeltetési Igazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.