Tripadvisor-díjeső a magyarországi Sofitel, MGallery, Novotel és ibis szállodáknak

Tripadvisor-díjeső a magyarországi Sofitel, MGallery, Novotel és ibis szállodáknak

A Tripadvisor minden évben azon szállodáknak ítéli oda a Certificate of Excellence díjat, melyek egész évben kimagaslóan pozitív értékelést kaptak a vendégektől a Tripadvisor oldalán.

Tripadvisor-díjeső a magyarországi Sofitel, MGallery, Novotel és ibis szállodáknak

2015-ben több az Orbis Csoport által üzemeltetett szálloda is részesült a díjban, kettő szálloda emellett elnyerte a Certificate of Excellence Hall of Fame díjat is, mely azon szállodáknak jár, akik öt egymást követő évben érdemelték ki ezt az elismerést.

A Tripadvisor rangos elismerést a Sofitel Budapest Chain Bridge, az MGallery Hotel Nemzeti Budapest, a Novotel Budapest Danube, Novotel Budapest Centrum, Novotel Budapest City, Novotel Székesfehérvár, az ibis Budapest Centrum és az ibis Budapest City nyerte el. A szállodák közül kettő, a Novotel Budapest Centrum és az ibis Budapest Centrum nem csupán idén nyerte el a díjat, hanem az elmúlt öt évben folyamatosan a díjazottak között szerepelt, így tagságot nyert a Certificate of Excellence Hall of Fame csoportban is.

A Tripadvisor Certificate of Excellence díj elnyerése nagy megtiszteltetés, hiszen ezt a díjat a vendégek értékelései alapján ítélik oda. Külön megtiszteltetés, hogy két magyarországi szálloda öt egymást követő évben is elnyerte a díjat. Az Orbis Csoportot örömmel tölti el, hogy vendégei elégedetten és élményekben gazdagon távoznak és pozitív véleményt írnak szállodákról a világ legnagyobb utazási portálján. A Csoport továbbra is azon dolgozik, hogy a termékek és szolgáltatások színvonalát és a vendégeknek nyújtott élményt a lehető legmagasabb szinten tartsa, mert egy elégedett vendégnél nincsen nagyobb elismerése a befektetett munkának.