Újra HOVENTA

Újra HOVENTASoha ennyi rangos program nem zajlott még a gasztronómiai és szállodaipari kiállításon, mint amennyit a szervezők az idei alkalomra terveznek. A megújult szakkiállítás új formában, új tematikával fogadja a gasztronómiai és – a témabővítésnek köszönhetően mind nagyobb arányban – a szállodaipari szakembereket. A kísérő eseményekkel az idén egy valódi interaktív fórum, s emellett egy jelentős, nemzetközi kiállítói kör várja a szakmát és az érdeklődő közönséget a HUNGEXPO-n október 11-14. között.

{module 221}

A 30. HOVENTA a hazai vendéglátóipar és gasztrotechnika, valamint a szállodaipar szereplőinek szól. A kiállítás régiós szerepe erősödött: 7 országból mutatkoznak be gyártó cégek: Németország, Ausztria, Olaszország, Szerbia, Franciaország, Cseh Köztársaság, Magyarország.

Az idei újdonságok közé  tartozik a Giropizza, amely minden évben, más-más európai országban megrendezett pizza készítő verseny és most érkezett el a 8. megmérettetéséhez. A versenyzők a pizzériájuk legjobbnak tartott fogását, „a ház pizzáját” készítik el. A megmérettetés 10 legfinomabb pizzát elkészítő versenyzője bejut a döntőbe, melyet a HUNGEXPO anyacége, a GL Events által szervezett, párizsi Pizza & Pasta Expo keretében rendeznek meg.

Idén lesz Medical Wellness Sziget és Szakmai nap, valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett nemzetközi üzletember találkozó.

Ez idáig 6 országból 20 üzleti tárgyaló partner regisztrált be az eseményre.

A Hoventa-án tartják az Az Év Cukrásza és az Év Junior Cukrásza 2011 versenyt.

{module 221}