A MÁV-Start új vonatjegyet értékesít online

MÁV-Start okosjegy

Újfajta vonatjegyet lehet online vásárolni a szegedi vonalon közlekedő intercity járatokra – közölte a MÁV-Start az MTI-vel csütörtökön.

A menet- és helyjegyet tartalmazó okosjegyeket korlátozott számban, de a megszokottnál olcsóbban árulják. A kedvezmény a vásárlás időpontjától függően akár 40 százalék is lehet, vagyis minél előbb vásárol valaki, annál kevesebbet fizet – írták. A MÁV-applikáció, és az Elvira felülete a teljes árú jegy mellett kínálja vásárlásra az okosjegyet.

A vonathoz kötött, rugalmas díjazásról a nemzetközi közlekedés tapasztalatai alapján döntöttek, és az év végéig minden intercity járatra bevezetik. A balatoni vonatokra már a nyáron lehet okosjegyet váltani, amit a MÁV-Start a kedvezményes utazásra is kiterjeszthet, elsősorban a diákok számára – olvasható a közleményben.

MTI

MÁV-Start okosjegy

Digitális csatornákon megvásárolható jegytípus. Az Okosjegyek a MÁV applikációban és az új ELVIRA felületén vásárolhatók meg.

Bővebb információ: MÁV honlap
MÁV-Start honlap
MÁV csoport facebook oldal

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .