A pandémia alatt is biztonságban Egerben

A pandémia alatt is biztonságban Egerben

A járványidőszakban érkező kirándulókat segíti az Eger Városi Turisztikai Kft. új kampánya. Bár a korlátozásokat követő újranyitás dátumát még nem tudjuk, a magyar lakosság utazási kedvének növekedése már Egerben is tapasztalható.

Hétvégenként egyre több kiránduló érkezik a megyeszékhelyre, ami komoly felelősséggel és kockázattal jár, hiszen párhuzamosan szükséges nyújtani az elvárt vendégélményt és megőrizni Eger egészségügyi biztonságát. A kialakult helyzetre reagálva „Biztonságban, Egerben” néven, egynapos kirándulókra célzott kampányt indított az Eger Városi Turisztikai Kft.

A Turisztika Kft. összesen 20 olyan ajánlatot gyűjtött össze, melyek a jelenlegi helyzetben is élvezetesek lehetnek a kirándulók részére. A visiteger.com turisztikai honlapon közzétett lista elemei területileg a Szépasszony-völgytől a Nagy-Eged hegyig terjednek, és több olyan egri látványosság is szerepel közöttük, melyeket bezárt állapotukban is érdemes megnézni. Az ajánlatok között külön hangsúlyt kap Eger sokszínű térsége.

Tekintettel a gazdaságilag nehéz helyzetre, az elvitelre kiszolgáló vendéglátóhelyek is megjelenhetnek az ajánlatok között. A szolgáltatók díjmentesen jelentkezhetnek, erről részletek szintén a visiteger.com weboldalon találhatók.

A Turisztikai Kft. kéri az egri lakosokat és szolgáltatókat, hogy fokozottan figyeljenek a maguk és a városba érkező vendégek egészségének megőrzésére.

A „Biztonságban, Egerben” kampány elsődleges célja a városba egyetlen napra érkező vendégek térbeli széthúzása, ezáltal a frekventált pontokon kialakuló csoportosulások elkerülése. Ugyancsak fontos szempont a kirándulók elégedettségének biztosítása, Eger sokszínűségének bemutatása.

Biztonságban Egerben kampány
https://visiteger.com/latnivalok/biztonsagban-egerben

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .