Bécs – Budapest luxusvonat

Az eredeti tervek alapján helyreállított Majestic ImeratorI. Ferenc József császár és hitvese Erzsébet császárné 1891-ben készített eredeti k.u.k udvari szalonvonata új életre kelt és Budapestre érkezett. Az eredeti tervek alapján készült 6 kocsi 150 ülőhellyel, amelyekben fejedelmi étkezésben is részünk lehet, egyedülálló élményt kínál a lelkes vasútbarát és luxusra vágyó utazóközönségnek.

Az eredeti tervek alapján helyreállított Majestic ImeratorLuxusutazás mai kényelemmel, ez a Majestic Imperator vonat, ahol vörös szőnyeget terítenek ki az érkező utasok elé, libériás kalauzok már a beszállás előtt itallal köszöntenek. Bent elegáns bútorzat, finom ízléssel megválasztott korabeli tárgyak, süppedő puha perzsaszőnyegek, az exkluzivitás és a kényelem különleges kombinációja, miközben a vagon sarkában egy zongorista fejbiccentésével és felcsendülő dallamokkal üdvözöl.

Gottfried és Sibeylle Rieck 1991-ben megvalósították álmukat életre keltették az egykori szalonvonatot és hektikus korunkban, amikor lélekszakadva röpködünk kontinensről-kontinensre, a nosztalgiautazások egyre népszerűbbek, hogy tudatosan időt szakítsunk a fejedelmi luxus és az utazás élvezetére.

Az eredeti tervek alapján helyreállított Majestic ImeratorA császárvonat május 7, valamint szeptember 3-5 között, mint császári városokat, Prágát, Budapestet és Salzburgot is beiktatta célállomásai közé, s hogy teljesebb legyen az élmény akár Gödöllőre is kimehetünk vele.
Egyéni hangulat, nosztalgia, visszaszálló emlékek, a kattogó kerekek zaja, gyertyafény, az egyik kocsiban keringőző párok, a másikban borkóstoló, múlt századi életérzés a jelen emberének.

Egy újabb közös kínálati elem, az Osztrák-Magyar idegenforgalmi Monarchiában.