Indítsuk együtt újra Eger turizmusát! fotópályázat

Újra Eger fotó- és videópályázat

Újra Eger címmel fotó- és videópályázatot hirdet a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Eger Városi Turisztikai Nonprofit Kft.

Helyi lakosokkal és korábbi látogatókkal együttműködve szeretné újraindítani Eger turizmusát a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a város turisztikai szervezete. A kooperációban megvalósuló pályázat keretében rövid, maximum 60 másodperces videófilmeket és turisztikailag releváns fényképeket várnak a résztvevőktől. A beérkezett pályaművek közül a legjobbak az Egert népszerűsítő turisztikai újranyitási kampányban is megjelenhetnek.

„A turisztikai újranyitás alkalmával személyes hangvételt szeretnénk használni. A lezárás időszaka mindannyiunk számára nehéz, és mostanra alighanem minden egri lakos egy emberként várja, hogy ismét benépesüljenek az utcák, visszatérjenek a turisták és visszakapjuk a korábban megszokott életünket. A kihirdetett pályázattal ennek a közös vágyakozásnak szeretnénk hangot adni. Azt szeretnénk megmutatni, hogy Eger több mint egy turisztikai desztináció, egy élő és érző város, ahol a helyieknek ugyanolyan örömteli pillanat, amikor megérkezik hozzánk egy turista, mint magának az utazónak. Azt szeretnénk, ha az „Újra Eger” pályázat résztvevői személyes perspektívájukból mutatnák meg, hogy mit szeretnek a városban, ők mit mutatnának meg ismerőseiknek a hevesi megyeszékhelyből.” mondta el Törőcsik Gábor az Eger Városi Turisztikai Kft. Ügyvezetője.

“Széles körű szakmai együttműködést kívánunk létrehozni, annak érdekében, hogy a turizmus nyitását követően Eger város idegenforgalmi élete, az ide látogató vendégek száma minél dinamikusabban növekedhessen. Erre biztató alapot nyújt az a szakmai kutatás, mely a közelmúltban megállapította, hogy a magyar lakosság kétharmada belföldi nyaralásban gondolkodik, melynek nyolc kiemelt célpontjából három Heves megyében található. Egy közülük, Eger. Ezt a versenyelőnyt kívánjuk kihasználni a fentebb megjelölt célok érdekében úgy, hogy jól összerakott, célzott fizetett online marketing kampányt valósítunk meg. A mai marketing trendeknek megfelelően hitelesnek tartjuk, ha a tartalmakat az Egerben élő emberek által készített pályaművekből állítjuk elő.” nyilatkozta File Sándor, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára.

Az Újra Eger pályázat keretében összesen három kategóriában várnak videókat és fotókat

  • Egri hangulat
  • Bor-gasztronómia
  • Program/élmény/szálláshely

Pályaművek beküldési határideje: 2021. április 12.
Közönségszavazás intervalluma: 2021. április 14-től április 29-ig.
Eredményhirdetés: 2021. április 30.

A beérkezett pályaművek közül minden kategóriában zsűri és közönségdíjasokat is hirdetnek. A nyereményeket Eger város turisztikai és vendéglátás szektorának vállalkozói közössége ajánlja fel, ezzel is tovább erősítve az összefogást.

A pályaművek beküldési határideje 2021. április 12. A pályázat részletei a visiteger.com turisztikai honlapon olvashatóak, valamint itt lehetséges nevezni is.

Újra Eger fotó és videó pályázat

A pályázat hivatalos oldala
Visit Eger – Eger turisztikai honlapja
Bővebb információ: ujraeger@visiteger.com

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .