Díjakat adtak át a Balaton Ünnepe fesztiválon

A Balaton Ünnepe fesztivál 2021

Életműdíjat kapott Csapody Balázs, a Kistücsök Étterem vezetője, díjazták a balatoni kerékpárutat, illetve a fonyódi Kripta Villát, a közönség szavazatai alapján pedig a KFT Balatoni nyár című slágere lett a Balaton Dala a pénteken, első alkalommal megrendezett A Balaton Ünnepe elnevezésű fesztiválon – közölték a szervezők szombaton az MTI-vel.

Mint írták, több százezren vettek részt a MOL Nagyon Balaton idei eseményein, amelyek A Balaton Ünnepével zárultak. Ez utóbbival a szervező VOLT Produkció célja, hogy évente egyszer összegyűljenek mindazok, akik egész évben sokat tesznek a Balaton Régióért: vendéglátók, szállásadók, művészek, szervezők és a közönség.

A Balaton Ünnepén életműdíjat kapott Csapody Balázs, a Kistücsök Étterem vezetője, a díjat Pantl Péter, a MOL kommunikációs igazgatója adta át. Díjazták a balatoni kerékpárutat, illetve a fonyódi Kripta Villát, a közönség szavazatai alapján pedig a KFT Balatoni nyár című slágere lett a Balaton Dala – áll a közleményben.

„Bízunk benne, hogy a 2022-es már egy teljes értékű év lehet, amikor négy évszakban várhatjuk a vendégeket számos eseményen a Balaton körül” – idézte a kommüniké Lobenwein Norbertet, a MOL Nagyon Balaton vezetőjét.

MTI
fotó: molnagyonbalaton

A Balaton Ünnepe fesztivál 2021

2021 szeptember 17.
Balatonvilágos, Balatonpart

MOL Nagyon Balaton honlap
Nagyon Balaton Official facebook oldal

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .