Aktív hétvége a HUNGEXPO-n!

Március 1-jén megnyitja kapuit az Utazás Kiállítás!
A kiállítás első napja a turisztikai szakmának szól, de péntektől igazi fesztiválhangulatra lehet számítani.
Idén újra két pavilonban rendezik meg a kiállítást. Mindkét pavilonban önálló színpad várja majd a látogatókat színes programokkal.

A D pavilon az „Itthon” nevet kapta és a név mellé egy új látványvilágot is létrehoztak. Itt találkozhatnak a belföldi díszvendégekkel, Hévízzel és a belföldi desztinációkat ajánló kiállítók tartalmas turisztikai kínálatával. A tóváros standján iszapos kincskereső játékkal, helyi termékkóstolóval, kosztümös fotóponttal, koktélokkal és akciós szállásajánlatokkal várják az érdeklődőket.

A szombat délután nagyon izgalmas lesz! A népszerű Music Fm-es rádiós műsorvezető Fitti 16.30-kor a D pavilon színpadán sorsol két nyereményt: két fő részére szóló egyhetes egyiptomi utazást, valamint egy családi wellnesshétvégét Alsópáhokon.

A gasztroudvarban számos finomságot megkóstolhatnak, majd újult erővel belevethetik magukat a Hungexpo aktív hétvége programsorozatába.

Az A pavilonban találkozhatnak a külföldi desztinációkat kínáló kiállítókkal, a Járatlan utakon fesztivál előadóival és több népszerű utazó bloggerel. A Dumaszínház műsor vezetői ezen a színpadon is fellépnek. A fesztivál ideje alatt pénteken Badár Sándorral, szombaton Kovács András Péterrel, vasárnap pedig Aranyosi Péterrel és Badár Sándorral találkozhatnak az Utazás Kiállításon!

(Hungexpo)