Autó, Motor és Tuning Show 2024

UNIX - Autó, Motor és Tuning Show 2024

Új stratégiai partnerrel debütál a 2024-es AMTS

A hagyományok és újítások ötvözete jellemzi a 2024-es Autó, Motor és Tuning Show-t, amely a UNIX Autó Kft. stratégiai partnerségével új dimenziókat nyit az esemény számára. Az UNIX – Autó, Motor és Tuning Show 2024 a Hungexpo szinte teljes területét elfoglalva, márciusban várja az autó- és motorrajongókat egy nagy szabású kiállítással, versenyekkel és show-műsorokkal.

A UNIX Autó Kft., Magyarország piacvezető alkatrészkereskedelmi vállalkozása, közel 20 millió darabos raktárkészlettel és naponta 200 ezer cikket mozgatva, mostantól aktív résztvevőként vesz részt a rendezvényen. A vállalat nemcsak saját standdal lesz jelen, hanem több tucat háttéripari partnercége is bemutatkozik a kiállításon.

Az UNIX-AMTS 2024 nem csupán egy autós rendezvény, hanem a járműipar jelentős eseménye és találkozópontja is. A szervezők több ezer szakmabeli partnernek küldenek meghívást az ország minden pontjáról, hogy részesei lehessenek ennek az egyedülálló eseménynek.

Az újítások között kiemelkedik a markáns motoros szekció, amely egy teljesen új dimenziót ad az kiállításnak. Emellett a rendezvény megtartja az összes eddigi tematikát, így a látványos drift és offroad programok mellett egy minden eddiginél nagyobb és nemzetközibb tuning show is színesíti az eseményt.

A UNIX – Autó, Motor és Tuning Show 2024 látogatói különleges meglepetésekre számíthatnak. A szervezők hagyományosan egy átépített autót sorsolnak ki, de idén először a motorosok is esélyesek egy exkluzív motorkerékpár megnyerésére. A részletek hamarosan elérhetők lesznek a rendezvény hivatalos weboldalán és a közösségi média felületein.

Az esemény a múlt, jelen és jövő autó- és motorcsodáival, történetének legnagyobb és legszínesebb show-jával készül ünnepelni 18. születésnapját. A több mint 100.000 négyzetméternyi kiállítási terület garantáltan kivételes és hasznos szórakozást nyújt minden generációnak, így a UNIX-AMTS 2024 méltán válik a magyar autós kultúra egyik legkiemelkedőbb eseményévé.

UNIX – Autó, Motor és Tuning Show 2024

2024 március 22 – 24.
Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ
Budapest, Albertirsai út 10.

Bővebb információ és a részletes programok az AMTS hivatalos oldalán

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .