Gardenexpo – Csillapítsa kertvágyát

Magyarország legnagyobb kerti életmód kiállításán megannyi kertre kész ötlet, rengeteg újdonság  és díjnyertes bemutatókertek várják március 22-24. között a Papp László Budapest Sportarénában a kert szerelmeseit. És ráadásnak egy hatalmas virágzó tulipánkert.

Gardenexpo 2013 - Budapest Sportcsarnok

Kertépítési ötletek tárháza

Aki építkezés, kertépítés, vagy kertberendezés előtt áll, kerti burkolatok, bútorok, árnyékolás- és öntözéstechnikai megoldások teljes választékát találja a rendezvényen. Rengeteg ötletet adhatnak a Gardenexpo meghívásos pályázatán nyertes kertépítők  által a helyszínre álmodott bemutatókertek is, láttatva a legújabb kerti trendeket, legyen szó akár kültéri bútor újdonságokról vagy az idei tájépítészeti „divatról”.

Grill – kavalkád

Nem hiányozhatnak természetesen a grillek, kerti konyhák, medencék  és kerti wellness termékek sem a kiállításról, ahogy a kertészkedéshez szükséges szerszámok, gépek, kerti felszerelések sem. Grillezés témában ráadásul ismert séfektől leshetünk el hasznos praktikákat és ínycsiklandozó recepteket, a színpadon naponta két alkalommal lesz élő grillbemutató Cseh Jánossal és Bérci Krisztiánnal.

Új ruhában a terasz és az erkély

A terasz és erkély tulajdonos városlakóknak azért érdemes eljönni a kiállításra, mert idén még több olyan termék és kiegészítő  várja őket, amivel egy kis sarkot is kertté vagy akár buja oázissá varázsolhatnak. Sőt, mindez még egy szobában is megvalósítható! Lehet, hogy a kert végre beköltözik a lakásba?

És sok-sok tulipán

Ami biztos, hogy a tulipánrajongók ezen a hétvégén beköltöznek a Gardenexpóra, ahol a Holland Tulipán Bemutató  pompázatos szín- és illatorgiát ígér 5000 virágzó  tulipánjával közel háromszáz négyzetméteren!

Fontos tudnivalók

A kiállítás megtekintése előtt mindenképp keressük fel a www.gardenexpo.huoldalt, mert a weboldalon és a helyszínen is regisztráló látogatók között fődíjként egy kerti bútor garnitúra talál gazdára.

A rendezvény megszokott társrendezvénye, a Greenexpo ezúttal is integráltan, a Gardenexpo szerves részeként mutatja be a zöld mindennapokhoz szükséges újdonságokat, termékeket, energiatakarékossági tippeket, és az ehhez kapcsolódó pénzügyi megoldásokat.

Jegyelővétel 35% kedvezménnyel március 20-ig a www.ticketa.hu oldalon!

Gardenexpo kerti életmód kiállítás és vásár
2013.március 22-23-24.
Papp László Budapest Sportaréna
Nyitva mindhárom nap 10-18 óráig