A Celebrity Cruises újabb Edge-hajóval bővült

Celebrity Cruises, Celebrity Ascent luxus tengerjáró hajó - turisztika

Bemutatkozott a Celebrity Ascent, jön a Celebrity Xcel

A Celebrity Cruises prémium hajótársaság hivatalosan bemutatta legújabb hajóit, a Celebrity Ascentet és a hamarosan érkező Celebrity Xcelt. A luxushajók a cég folyamatos fejlődését és a prémium tengeri élmény iránti elkötelezettségét képviselik. A Tengerjáró tájékoztatása szerint a hajózási vállalat Edge-osztályának negyedik hajóján, a Celebrity Ascenten eddig nem tapasztalt kulináris élményekben lehet része az utazóknak.

A Fort Lauderdale’s Port Everglades-ből induló hajó 1400 fős személyzettel. Jason Liberty, a Royal Caribbean Group elnöke, a hajót a cég újabb kiemelkedő projektjeként emelte ki. „Ez a hajó folytatja cégünk hagyományait, hogy újradefiniáljuk és új magaslatokba emeljük a prémium hajóutakat. Gratulálok minden partnerünknek azért a szenvedélyért és tudásért, amellyel lehetővé tették ennek a hajónak az elkészülését” – mondta az ünnepélyes bemutatón.

A Celebrity Ascent nem csupán egy új hajó, hanem egy élmény, amely új szintre emeli a prémium tengeri utazás fogalmát. Az ünnepélyes bemutatón Jason Liberty gratulált a hajó elkészítésében részt vevő partnerek elkötelezettségéért és szaktudásáért.

A vállalat további újdonságokat is ígér a tengerjárók kedvelőinek, bejelentve az Edge-széria ötödik tagját, a Celebrity Xcelt. A Celebrity Xcel, a széria legújabb tagja, 2024 decemberében debütál majd, hasonlóan az Ascenthez, újdimenziós élményeket ígérve az utasoknak világ körüli utazás során.

Az Xcel luxusát a Retreat részleg emeli, ahol a lakosztályok exkluzív kiszolgálással és gyönyörű napozóterasszal rendelkeznek. A hajó modern dizájnja kétszintes villákat és privát medencével ellátott erkélyeket kínál, megteremtve az utazók számára a végtelenség érzetét.

A Celebrity Xcel új élményeket ígér a Grand Plaza három fedélzeten, a Magic Carpet pedig egyedülálló kilátást biztosít a tengerre. A hajóvendégek élvezhetik a Daniel Boulud által jegyzett fine dining étterem kulináris élvezeteit, miközben élő műsorok és számos program teszi felejthetetlenné az estéiket.

Laura Hodges Bethge, a Celebrity Cruises elnöke elmondta: „Az Edge-széria újraalkotta a tengeri hajózás elképzeléseit, és izgatottan jelentem be a vállalat újabb lépését a Celebrity Xcel megalkotásával. Az Xcel, hasonlóan a szériában lévő többi hajóhoz, magas színvonalú élményt kínál majd az utasoknak.”

A Celebrity Xcel 2025 novemberében indul a Karib-térség vizein, érintve Bahamákat, Mexikót, a Kajmán-szigeteket, Puerto Platát, St. Thomast és St. Maartent. A hajóút már foglalható a Tengerjáró oldalán, és a luxushajó minden ígéretét teljesíti majd az utazóknak, kényelemben, kulináris élvezetekben és felejthetetlen élményekben egyaránt.

Fotó: Celebrity Cruises

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .