Új napsütéses utak a Wizz Airtől

Új napsütéses utak a Wizz Airtől

A Wizz Air két új Budapestről elérhető célállomást jelentett be: a Kanári-szigetek Fuerteventura és Lanzarote szigeteit. Az új járatok október 30-án, illetve november 2-án indulnak, akár 14 990 forintért kapható jegyekkel.

Új napsütéses utak a Wizz Airtől

A légitársaság 2015 vége óta üzemeltet járatokat a kanári-szigeteki Tenerifére, és most két további, homokos strandjairól, gyönyörű vulkáni tájairól és egész évben kellemesen meleg klímájáról ismert nagy szigetet tesz elérhetővé Budapestről.

2004-es indulása óta a Wizz Air folyamatosan bővíti hálózatát Magyarországon. A légitársaság jelenleg két magyar bázist üzemeltet Budapesten és Debrecenben, összesen 11 repülőgépet állomásoztatva az országban, több mint 1000 állást biztosítva repülő- és fedélzeti személyzetének, irodai és támogató munkatársainak. 2015-ben a Wizz Air 2,9 millió utast szállított alacsony viteldíjas Budapesti járatain, közvetve több mint 2000 helyi állást támogatva. Idén a légitársaság 27 százalékkal növelte üléskapacitását 2015-höz képest, ami a budapesti járatokat tekintve négymillió ülést jelent. A mai bejelentéssel 2016-ban a Wizz Air már tíz új útvonalat mutatott be Budapestről, olyan vonzó célállomásokkal, mint Nizza, Baden-Baden, Reykjavík, Baku, Liverpool, Ibiza, Bukarest és Szófia.

Új kanári-szigeteki járataival a Wizz Air hálózata már 23 ország 57 célállomására kínál utakat két magyarországi bázisáról, Budapestről és Debrecenből. Az új útvonalakra a jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon.

A Wizz Air új útvonalai Budapestről

Útvonal, napok, indulás és viteldíj
Budapest – Fuerteventura, vasárnap, október 30., 14 990 forinttól
Budapest – Lanzarote, szerda, november 2., 14 990 forinttól

A budapesti sajtótájékoztatón Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója elmondta: „Mai bejelentésünk ismét hangsúlyozza hazai elkötelezettségünket, hogy Magyarország nemzeti légitársaságaként működjünk. A két új célállomással szélesítjük a magyar utasok számára elérhető nagyszerű szabadidős útvonalak körét, így továbbra is budapesti hálózatunk marad a legszélesebb és a legváltozatosabb a WIZZ hálózatai körében. Folyamatosan egyre jobb szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, miközben a piacon a lehető legalacsonyabb viteldíjakat biztosítjuk. Új útvonalaink kiváló lehetőséget adnak utasainknak, hogy télen is élvezzék a napsütést, miközben egyre több turistát vonzunk Magyarországra, és megerősítjük Budapest helyét a világ legjobb városai között.”