Válságoktól a sikeres visszatérésig – Vendéglátás 2024 a kihívások és megoldások tükrében

Sirha Budapest 2024 szakkiállítás, konferencia - vendéglátás

Magyar Vendéglátók Ipartestületének konferenciája

A Hungexpo „A” pavilonjában kerül megrendezésre a Magyar Vendéglátók Ipartestületének konferenciája március 5-én, a Sirha Budapest 2024 Horeca szakkiállítás keretein belül, mely a vendéglátóipar legfrissebb kihívásait és megoldásait járja körül. A rendezvény célja, hogy átfogó betekintést nyújtson a szektor jelenlegi helyzetébe és jövőbeli kilátásaiba.

A konferencia a „Válságoktól a sikeres visszatérésig – Vendéglátás 2024 a kihívások és megoldások tükrében” címmel kerül megrendezésre. Az eseményt Polyák Norbert, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének alelnöke, a Hotel Ózon Superior szállodaigazgatója moderálja.

A konferencia programja

Az előadók kiemelt témái között szerepel a digitális transzformáció a vendéglátásban. Szántó Krisztina, a Magyar Turisztikai Ügynökség NTAK osztályvezetője tart előadást a Pincérblokktól a szoftverig címmel, amelyben a NTAK és az adatok szerepét hangsúlyozta a vendéglátás területén.

Szabó Szilvia, a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. gyártói felelősségi rendszerek vezetője részletesen beszél a DRS rendszer bevezetéséről és az első hónapok tapasztalatairól, megvilágítva ezzel a hulladékkezelés jelentőségét a vendéglátásban.

A konferencián a munkaerőhiányról is szó esik, különös tekintettel a thaiföldi munkaerő alkalmazásának lehetőségeire és kihívásaira. Görög Rudolf, a Work & Smile Kft. tulajdonosa értékes tapasztalatokkal szolgál ezen a téren.

Varga Zoltán, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara szakképzési vezetője a duális képzés fontosságáról beszél a turizmus és vendéglátás területén, bemutatva a kamarai szakképzés lehetőségeit és előnyeit.

Az eseményt egy kerekasztal beszélgetés zárja, amelynek résztvevői a vendéglátás számos területéről érkeznek. Csapody Balázs, Kőrössy Zoltán, Semsei Rudolf és a moderátor, Ipacs Tamás párbeszédet folytatnak a szektor kihívásairól és lehetőségeiről.

Az eseményre történő regisztráció ingyenes, azonban a szakmai látogatókat biztosító előzetes regisztrációhoz kötött. A résztvevők az MVI konferenciára való regisztrációval egyúttal napi egyszeri díjmentes belépést kapnak a SIRHA Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításra.

Sirha Budapest 2024 – A Vendéglátás és Élelmiszeripar legnagyobb találkozója

A Magyar Vendéglátók Ipartestületének konferenciája a Sirha Budapest 2024 kiállítás keretein belül valósul meg, amelynek fő célja az innováció, a fejlődés és a kapcsolatok építése a vendéglátóipar és élelmiszeripar szereplői között. A rendezvény 2024. március 5-7. között várja az érdeklődőket a Hungexpo területén, így lehetőséget adva a szakembereknek és vállalkozóknak, hogy megismerjék a legújabb trendeket és termékeket a szektorban.

Sirha Budapest 2024

2024 március 5-7.
Hungexpo, Budapest

Magyar Vendéglátók Ipartestületének konferenciája
Időpont: 2024. március 5. kedd 14.00-16.00 óra
Helyszín: Hungexpo „A” pavilon 1-es galéria, 1. emelet 106-os terem

Regisztráció a konferenciára: hungexpo.hu/events/sirha-budapest/mvi/

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .