Megnyitotta kapuit az eplényi sípálya

Eplény, Síaréna - sport, turizmus

Eplény friss hóval és újításokkal várja a téli sportok szerelmeseit

Hivatalosan megnyitotta kapuit az eplényi sípálya a 2023-as szezonra és a téli sportok rajongói már élvezhetik az A1-es pálya és a tanulópálya adta kihívásokat – közölte a Síaréna Vibe Park a közösségi oldalán hétfőn.

Az eplényi síparadicsom a mai naptól már üzemel, az 1048 méter hosszú, 176 méteres szintkülönbségű A1-es nagypályával, ahol az igazi kalandorok tesztelhetik tudásukat. A kényelmet a 757 méter hosszú négyüléses felvonó biztosítja, míg a kezdők és a gyakorlók számára ideális T1-es tanulópálya is rendelkezésre áll. Azok, akik a síelés mellett pihennének, igénybe vehetik a hütte szolgáltatásait és a kölcsönző is rendelkezésre áll a megfelelő felszerelés biztosítása érdekében – olvasható a közleményben.

A síaréna idén bevezette az új beléptető rendszert, ami még gördülékenyebbé teszi a látogatók bejutását. Emellett örömteli hír lehet a síelők számára, hogy a jegyek, a többnapos bérletek és a szezonbérletek árait hat százalékkal csökkentették a tavalyi árakhoz képest, így még elérhetőbbé vált a síelés élménye.

A friss hóvastagság a síaréna honlapján közzétett adatok szerint már elérte a 70 centimétert, így a látogatók garantáltan élvezhetik a jó havas körülményeket. Az eplényi sípálya készen áll, hogy fogadja a téli sportok szerelmeseit és felejthetetlen élményeket kínáljon mind a kezdőknek, mind a profi síelőknek.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .