Az első Balatoni Sörök Fesztiváljának kínálata

Balaton Beer Weekend, Zamárdi

A Balaton kézműves sörfőzdéinek legjobbjai mellett Csehország Európa- és világbajnok söreit is megkóstolhatják a vendégek július 6. és 8. között a Balatoni Sörök Fesztiválján, Zamárdiban. Az első Balaton Beer Weekend-en Csehország, mint vendégország is bemutatkozik négyféle top tétellel, amiért már önmagában érdemes lesz ellátogatni a rendezvényre.

A négy csapon négyféle díjnyertes cseh sört kóstolhatnak az ínyencek. 2020 legjobb csehországi könnyű világos sörét; a Litovel búzát, amely pár éve nemcsak Európában, de a világon is tartolt, ugyanis a legjobb búzasörnek választották; valamint egy kisüzemi meggyessel és a világbajnok, 6.1 alkoholfokos vörös, szűretlen sörrel érkezik a Beer Board Zamárdiba.

A tapolcai Stari a kisüzemi sörpiac egyedülálló alkoholmentes világos sörét biztosan csapra veri, emellett pedig a nyár slágereivel érkezik: a 30%-ban valódi gyümölcsöt tartalmazó meggyes és epres frissítő sörökkel, amelyet karakteres ízük miatt nemcsak a nők szeretnek.

A balatonföldvári Helka Sörfőzde többek között a ködös, fura állagú, visszafogottan keserű, citrusos ízbombáját, a New England IPA-ját hozza el a fesztiválra.

A pazar italkínálat mellé a Food Truck Show legjobb street food-jai is kivonulnak a Balaton partra, a ZAM! terasz melletti placcra július 6-án.

Balaton Beer Weekend

Food Truck Show Hungary és ZAM Zamárdi eseménye
2023 július 6-8.
Zamárdi, Balaton

Bővebb információ az esemény facebook oldalán

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .