Gasztro-kaland Trabanttal

rendhagyó esemény-sorozatEgy egészen rendhagyó esemény-sorozattal, egy valódi ínyencséggel kívánja felhívni a figyelmet hazánk turisztikai és gasztronómiai értékeire, valamint a belföldi turizmus jelentőségére a Turisztikai Managerek Szövetsége. Az első ország felfedező gasztro-kaland helyszíne a Zsámbéki-medence (Telki, Tök, Zsámbék, Herceghalom, Etyek) lesz, 2012. április 21-én.

{module 221}

Az esemény életre hívói között találhatjuk Horváth Gábor olimpikont, aki a TMSZ sporttagozatának vezetőjeként nagyon jó kezdeményezésnek tartja, hogy honfitársaink ilyen „sportos-játékos” formában ismerhetik meg Magyarország egyes régióinak kulturális és gasztronómiai értékeit. Az ország felfedező túra minden alkalommal más-más régióba látogat el. A kalandot az teszi igazán izgalmassá, hogy a nevező csapatoknak egy valódi, hamisítatlan Trabantban kell végigmenniük a kijelölt útvonalon.

Minden állomáshelyen érdekes és kalandos – a vidéki élethez kötődő – ügyességi feladatok, valamint Trabantos vezetés technikai kihívások várják a csapatokat. A helyi gasztronómia különlegességeiből az őstermelők prezentálásában kaphatnak ízelítőt a résztvevők.Az esemény jelentőségét tovább emeli, hogy a rallye fővédnöke Kelet-Európa legjobb rallye versenyzője Szalay Balázs.

{module 221}