Gourmet kínálat a SopronFest 2024 eseménysorozatán

SopronFest 2024 gourmet fesztivál - gasztronómia

Sopron ez alkalommal nem csupán varázslatos tájaival, hanem gasztronómiai eseményeivel is a figyelem középpontjába kerül május 11. és 17. között, a SopronFest alkalmával. A város 12 étterme és vendéglátóhelye 27 különleges gourmet programmal várja a látogatókat a fesztivál keretében. Az eseménysorozat szervezője és rendezője Csapody Bence gasztronómiai-turisztikai tanácsadó, a Kistücsök FOOD & ROOM szállodavezetője, aki kiemelte az esemény változatosságát és különlegességét.

A rendezvény fő attrakciói között szerepelnek a Michelin-csillagos séfek, akik konyhaművészetüket mutatják be a városban. A helyi gasztronómiai színtérről sem maradnak el a nagy nevek: Gianni, Bíró Lajos, Mautner Zsófia és Szabi a pék is képviselteti magát, hogy egyedülálló ízorgia keretében kényeztessék az ínyenceket.

Az eseménysorozat többi része is kínál gasztronómiai élvezeteket. Rendhagyó villás brunch, vegán vacsoraest, és szakmai beszélgetések színesítik az események palettáját. A SopronFest fő helyszínén, a Lővér kempingben a legkiválóbb soproni borászatok a Poncichter Borfaluban várják a fesztiválozókat, akik a Street Kitchen meghívására az ország legjobb Food Truckjainak kínálatát is megkóstolhatják.

A kulináris élmények mellett a szórakozáson lesz a hangsúly. A fesztivál vendégeit olyan kiváló zenei produkciók várják, mint a Halott Pénz, Azahriah vagy éppen Majka, akik koncertjeikkel emelik az esemény hangulatát.

Az esemény ingyenesen látogatható, de a korlátozott férőhelyek miatt érdemes időben regisztrálni a hozzájuk tartozó programokra. További információkért érdemes ellátogatni a SopronFest hivatalos honlapjára.

A SopronFest nem csupán egy fesztivál, hanem valódi gasztronómiai utazást is kínál, amely minden érzéket kényeztet. Sopron városa, ebben az egyhetes eseménysorozatban, igazi ínyenc központtá alakul, ahol mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb gasztronómiai élményt.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .