Kürtőskalács Piknik és hazánk „legédesebb” panorámája Tihanyban

Kürtőskalács Piknik a Tihanyi kilátónál

Tihany a Balaton ékszerdoboza, sok-sok természeti és kulturális kinccsel, amelyek mindenképp megérnek egy sétát, hajókázást vagy épp kerékpározást: a tihanyi visszhang, a gyógyító energiák, a levendulamezők, a gejzírkúpok és a Pisky sétányról nyíló lélegzetelállító panoráma, amit csak a kürtőskalács illata tesz még felejthetetlenebbé. Augusztus 11-13. között Kürtőskalács Pikniket rendeznek, ahol a látogatók hazánk „legédesebb” panorámájában is gyönyörködhetnek.

„A Balaton, Tihany számunkra is igazi kincs, így nagyon örülünk, hogy lehet egy kis kürtőskalácsos „nyaralónk” a Pisky sétányon, amit kicsik, nagyok, családosok, párok is előszeretettel látogatnak. Remek program egy pihentető hajókázás után tenni egy sétát az Apátság irányába, vagy egy kerékpáros túra során beiktatni egy gasztro élményt a lenyűgöző panorámában.

Egész nyáron tematikus kürtőskalács hétvégékkel tesszük még vonzóbbá ezt az önmagában is csodálatos helyszínt, sőt most augusztus 11-13. között egy különleges Kürtőskalács Pikniket is szervezünk a Tihanyba látogatóknak” – meséli András Tünde, a Vitéz Kürtős társalapítója.

„A Vitéz Kürtős 20. születésnapjának alkalmából egész évben exkluzív programokkal készülünk a kürtőskalács kedvelőknek, és ebből természetesen a tihanyi rezidenciánk sem maradhat ki. A gasztro Piknikről persze nem hiányozhatnak a nagy kedvencek, így lesznek kürtőskalács ízbombák, elhozunk néhány kürtőskalács desszertkülönlegességet, a legújabb kedvenc, a KürtösBon és a Kürtös Fondü variációkból is választhatnak az érdeklődők, így lesz minden mi szem-szájnak ingere. Sőt hangulatos zenével is készülünk a finomságok mellé. Érdemes lesz augusztus 11-13. között a családdal, barátokkal Tihanyba látogatni, kürtőskalácsot kóstolni, miközben a Balaton talán legszebb pontján csodálhatjuk a kilátást” – teszi hozzá Bálint Gáspár, a Vitéz Kürtős ügyvezetője.

fotó: Szántó Áron

Kürtőskalács Piknik a Tihanyi kilátónál

2023 augusztus 11-13.
Tihany, Pisky sétány

A piknik facebook esemény oldala

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .