Menü luxuskivitelben a Spagoban

Tetsu Yahagi és Wolfgang Puck a Spago Budapest étteremben

A Spago Budapest az idei évben egy újdonsággal állt elő és luxuskivitelű ebédmenüt kínál vendégeinek. Ez a kompromisszummentes választék a legjobb minőségű alapanyagokból készült menüsorból áll, melyek egyszerű, ám gondosan összeállított fogások formájában kerülnek a vendégek elé. Az újítás nem csupán az étel összetételében rejlik, hanem abban az élményben is, melyet az ebédidőben a látogatók számára nyújt.

Tetsu Yahagi sztárséf ismét Budapesten töltött két hetet, melynek a végeredménye egy remek étlap lett. Kompromisszummentes ebédmenü, ahol a lehető legjobb minőségű alapanyagokból, gondosan készített fogások találhatók.

A Spago Budapest már önmagában is egy jól ismert és elismert étterem, mely a világ hatodik leggazdagabb séfjének, Wolfgang Pucknak a birodalmához tartozik. Budapest egyik legkiválóbb luxusszállodájában, a Matild Palotában található, mely az elmúlt két év során nem csak a nemzetközi, de a helyi vendégek törzshelyévé is vált.

Az újítások mögött Wolfgang Puck és csapata áll, akik folyamatosan felügyelik az éttermet és együttműködnek a helyi séffel, Szántó Istvánnal. Az ő közreműködésükkel született meg az új ebédmenü, mely az alapanyagokra és a frissességre helyezi a hangsúlyt, miközben nem hanyagolja el a kreativitást és az ízorgia szempontjait sem.

Az ebédmenü kialakításánál fontos szempont volt, hogy az ételek könnyedek és frissek legyenek, mégis kielégítőek a vendégek számára. Szántó István, a Spago Budapest Executive Chef-je hangsúlyozza, hogy az ideális ebédnek egyszerűnek, könnyűnek és finomnak kell lennie. Ennek megfelelően az új menüben megtalálhatóak a házi készítésű tészták, széles saláta- és pizzaválaszték, valamint a Spago klasszikus fogásai is.

Az újítások között kiemelkedik a faszénen grillezett SPAGO Burger, mely már Los Angelesben is nagy kedvencnek számít. Emellett a hagyományos ételek mellett 2 vegetáriánus fogás is helyet kapott a menüben, hogy minden vendég megtalálja a számára tökéletes választást.

Az ebédmenü nem csupán a választékban, hanem az időtartamban is egyedi. Az Expressz Ebéd lehetősége 1 óra alatt 3 fogás fix áron kerül az asztalra, így az üzletemberek is könnyedén elfogyaszthatják ebédüket, miközben fontos tárgyalásaikat intézik.

Az új menü gondolata is azt mutatja, hogy a Spago Budapest törekszik az újításra és megfelelni a vendégek igényeinek. A változatos és minőségi kínálat garantálja, hogy mindenki megtalálja a kedvére való fogást, legyen szó egy gyors üzleti ebédről vagy egy hosszabb kulináris élményről.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .