Újra közös sörrel jön a MONYO és a foodora

MONYO és a foodora Fun of Missing Out kraft sör - gasztro

Népszerű a kisüzemi sör a vásárlók körében

Idén nyáron ismét összefogott a MONYO Brewing és a foodora, hogy egy új, különleges sörrel lepje meg a sörkedvelő közönséget. A két cég közös munkájának gyümölcse, a „Fun of Missing Out” névre keresztelt ital, amelyet kifejezetten a foci Európa-bajnokságra időzítettek.

A foodora statisztikái szerint az azonnali élelmiszer-rendelések során a sör az egyik legnépszerűbb termék. Ezen kívül a friss zöldségek és gyümölcsök is előkelő helyet foglalnak el a vásárlók körében. A foodora marketek kínálatában több mint 60 fajta nagyüzemi sör, valamint több mint 25 féle kézműves sör található, melyeket Magyarország öt városában – Budapesten, Szegeden, Debrecenben, Pécsen és Győrben – szállítanak házhoz.

A magyar kézműves sörök népszerűsítése érdekében a foodora és a MONYO Brewing másodszorra jelentkezik közös, limitált kiadású itallal. „Nagyon örülök, hogy a foodora is részt vesz a hazai kraft sörök népszerűsítésében, ennek a missziónak pedig egy kiemelt eleme, hogy – immár másodjára – közösen egy új terméket alkothattunk együtt. Bízom benne, hogy még sok újdonságot fejleszthetünk együtt a sörkedvelő fogyasztóinknak” – mondta Botond Prischetzky, a MONYO brand managere.

Mitől különleges a Fun of Missing Out?

A foodora és a MONYO már bizonyították, hogyan lehet egyedi kisüzemi sörrel előállni. Korábbi közös alkotásuk, a Panda Manna Session IPA, nagy sikert aratott a kézműves sörök piacán. Az idei foci Európa-bajnokságra időzített, Fun of Missing Out névre hallgató ital folyamatosan elérhető termékként bővíti a foodora market portfólióját és kizárólag a foodorán keresztül rendelhető.

A Fun Of Missing Out egy friss és élénk New England stílusú IPA, amelyet különleges új-zélandi Riwaka komlóval fűszereztek. Ez a komlófajta a citrusos és gyümölcsös aromáiról ismert, ami különleges karaktert kölcsönöz a sörnek. A trópusi gyümölcsös aromákat hidegkomlózással emelték ki. Megjelenésre átláthatatlanul ködös, illatában pedig rengeteg citrus és pink grapefruit dominál.

Az otthoni kikapcsolódás új szintje

A Fun of Missing Out sör minden tulajdonságával arra invitál, hogy szakíts a muszáj fogalmával és töltsd úgy a szabadidődet, ahogy szeretnéd: ott, akkor és azzal, akivel szeretnéd. „A kanapéd kényelme, egy társasjátékkal töltött este, egy spontán grillezés, vagy csak kedvenc sorozatod darálása is ugyanolyan kellemes kikapcsolódás, mint bármilyen kimozdulás. Az ízek ilyen szintű harmonizálása pedig csak hab a tortán a tökéletes estéhez” – tette hozzá Szauter Zsolt, a foodora marketingigazgatója.

A foodora és a MONYO közös söre már elérhető a foodora saját bolthálózatában, a foodora marketekben Budapesten, Győrben, Szegeden, Debrecenben és Pécsett.

fotó: MONYO Brewing

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .