8 milliót bukott az éttermén VV Laci

Az egykori valóságshow-hős tavaly nyáron nyitotta meg a Club Lazarust, amelyet hétköznap étteremként, hét végén pedig szórakozóhelyként, pubként üzemeltetett. Laci bízott a szlovák határ közelségében, mivel Szlovákiában is sokan nézték a ValóVilágot, számított arra, hogy onnan is átruccannak majd egy-két finom fogásra. De nem így lett!

 

{module 221}

A nyitóbuli és a nyári hétvégék még kielégítő bevételeket produkáltak, ahogy azonban véget ért a jó idő, a vendégek is egyre fogyatkoztak, ezért Laci úgy döntött, bezárja az étterem kapuit. Az étteremnek lőttek, de már testőrként sem tud elhelyezkedni.

– Soha többé nem vágok bele a vendéglátásba, ez egyszerűen nem nekem való. Magyarországon nincs pénzük az embereknek ilyesmire; a fővárosban még talán, de vidéken halálra ítélt egy étterem. Egy ideig próbálkoztam, de eljött az a pont, amikor be kellett látnom, hogy ha tovább csinálom, csak még nagyobbat bukom, úgyhogy inkább visszaadtam a tulajdonosának a helyet. Persze így is nyolcmillió forintom bánja, amit most próbálok törleszteni – mondta a Blikknek Laci.

A nyolcmilliós bukás mellé Lacit még a tavalyi Sziget Fesztiválon is hatalmas kudarc érte. Ahogy arról korábban a Blikk beszámolt, a villa egykori terminátora egy standdal települt ki a szigetre, ahol közel sem tudta azt a bevételt produkálni, amire számított, így ahelyett, hogy nyereséget termelt volna, csak vesztesége lett. Bevallása szerint közel hatmillió forint.

Laci jelenleg ezeket a terheket nyögi, és mivel ismertsége miatt a szakmájában nem tud dolgozni, kénytelen külföldön munkát vállalni.
– Nem titok, hogy úszom az adósságban, de úgy látom, hogy Magyarországon lassan így van ezzel mindenki. Sajnos az ismertség miatt én itthon már nem tudok biztonsági tisztként dolgozni, amit meg is értek, hiszen ki alkalmaz egy olyan embert, akihez tucatjával mennek oda fotózkodni? Ezért inkább külföldi megbízásokat vállalok Svájcban, Ausztriában és a környező országokban. Ott legalább meg is fizetik az embert – magyarázta a Blikknek Laci.

Blikk/Somogyi Nóra

{module 221}