Személyi hírek 2012.03.20.

Személyi hírek 2012.03.20.A Mellow Mood üzemeltetésében nyitó Váci utcai új Estilo Fashion Hotel munkatársi gárdáját erősíti Balázs Alexandra, aki az értékesítésért és a rezervációért lesz a felelős.

{module 221}

A nemzeti turisztikai marketingszervezet közel két éve zajló megújításaként a belföldi területen is az értékesítés-ösztönzés elveit kívánja érvényre juttatni, és szorosabbra, aktívabbra szeretné kapcsolatait fűzni szolgáltatói és döntéshozói partnereivel.Az új alapelvekre épülő munka az MT Zrt. Belföldi Igazgatósága erősítését is magával vonja, mely a szakmai terület TDM és Tourinform Koordinációs részlegének bővülését eredményezi.
2012. február 20. óta Dr. Bocsi Andrea belföldi senior projektmenedzserként erősíti a Magyar Turizmus Zrt. csapatát. Elsődleges feladata a TDM szervezetek és Tourinform irodák koordinációs feladatainak irányítása, valamint a társaság „saját márkás belföldi termékeinek” (pl. Virágos Magyarországért projekt, szakmai díjak, kiemelt belföldi projektek) koordinálása.
A szakember jogi, európai uniós és turizmus-közgazdász felsőfokú végzettséggel, valamint rendezvényszervező, pályázatíró és projektmenedzsment tapasztalattal rendelkezik. Hat évig a dunaújvárosi Tourinform iroda és Európai Információs Pont vezetőjeként dolgozott. 2010-ben az Év Tourinformátora díjat vehette át. Angolul és németül felsőfokon, újgörögül középfokon, franciául, olaszul és törökül alapfokon beszél. 2008-ban választották meg a Tourinform Szövetség elnökévé, majd 2011-ben újraválasztották. Dr. Bocsi Andrea a Tourinform Szövetség 2012. február 23-án megtartott elnökségi ülésén – az elnökség és a tagok bizalmát és támogatását megköszönve – lemondott a szervezet elnöki posztjáról, abban a reményben, hogy jelenlegi beosztásában még hatékonyabban tevékenykedhet a Tourinform irodai hálózat jövőjéért.

***

Megvált a Ramada Plaza értékesítési igazgatói posztjától Kárpáti-Pósfalvi Dóra.

***

Közös megegyezéssel megvált a Hotel Lycium Debrecen igazgatói posztjától Balázs Csaba, aki továbbra is a szakmában kíván tevékenykedni.
Munkáját ideiglenesen a Debreceni Gyógyfürdő Kft. igazgatója Fazekas Lajos veszi át.

***

Páldi Y. György a jövőben a siófoki Ezüstpart komplexum executive direktoraként folytatja munkáját.

***

Március 1-jétől az esztergomi Prímás Pince Turisztikai és Borkulturális Központ vendéglátási igazgatója Szűcs Pál, aki egyben a Szent Adalbert Konferenciaközpontban is a vendéglátást vezeti.

{module 221}