2025-ben nyit a Le Primore Hotel & Spa Hévizen

Le Primore Hotel & Spa szálloda, Héviz

Nívós turisztikai beruházás eredményeként nyílik meg Magyarország prémium spaszállodája, a Le Primore

Hévíz, a gyógyvizéről híres település, hamarosan egy új, prémium szállodával gazdagodik. A Le Primore Hotel & Spa, amely 2025 tavaszán nyitja meg kapuit, a magyar turizmus egyik jelentős beruházása lesz. A luxus kategóriába sorolható spaszálloda Európa egyik legnagyobb és legkülönlegesebb termáltava, a Hévízi-tó inspirációja alapján épül és garantáltan felhelyezi magát az exkluzív desztinációs szállodák térképére.

A szálloda különleges építészeti megoldásokkal és modern infrastruktúrával készül, amely a vendégek számára az elérhető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat kínálja majd. A Le Primore nem csupán a helyi turizmust hivatott fellendíteni, hanem Hévíz regionális gazdaságára is jelentős hatással lesz. Több mint 300 új munkahelyet teremt és előre láthatóan növeli a helyi turisztikai bevételeket.

A Le Primore Hotel & Spa hatszintes komplexuma grandiózus spakínálattal várja a látogatókat. A 285 szoba és lakosztály mellett a tetőn található penthouse lakosztályok különleges élményt nyújtanak majd az odalátogatóknak. Az exkluzív rooftop fine dining étterem és bár, valamint az infinitymedence garantálja a felejthetetlen kikapcsolódást és gasztronómiai élményeket.

Világszínvonalú spaszolgáltatások és aktív kikapcsolódás

A szálloda különlegessége a saját termálvizes gyógy- és élménymedencék sora, amelyet Hévíz híres termálforrásából táplálnak. A vendégek három hatalmas szaunavilág, balinéz spa, hamam és privát spa szolgáltatások közül választhatnak, sőt, külön szaunarészleget is kialakítanak a hölgyek számára, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes kikapcsolódást.

Az aktív kikapcsolódásra vágyóknak sem kell csalódniuk, hiszen a hotel modern jóga- és fitneszközponttal is rendelkezik, így a wellness mellett a sportolásra is bőven lesz lehetőség.

Csúcsgasztronómia és szórakozás

A Le Primore Hotel & Spa egyedülálló gasztronómiai élményeket is kínál. A szállodához tartozó éttermek és bárok a fine dining élményektől kezdve a családi vacsorákig minden igényt kielégítenek. A generációkat átívelő szórakoztató programok között pedig a családi és gyerek kalandbirodalom külön kiemelést érdemel, amely egyedülálló kikapcsolódást kínál minden korosztály számára.

A szállodakomplexumhoz tartozó rendezvénytér és VIP Lounge ideális helyszínt biztosít nemzetközi konferenciák és exkluzív események számára is, tovább növelve Hévíz régiójának vonzerejét.

Magyar tulajdonban lévő konzorcium és állami támogatás

A közel 34 milliárd forintos beruházás mögött egy 100 százalékban magyar tulajdonú konzorcium áll, amelyet dr. Varga János vezérigazgató vezet. A projekt része a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programnak is, amely 7.985.780.000 forintos támogatást biztosít a szálloda felépítéséhez, a teljes beruházási összeg 23,48%-át fedezve.

A Le Primore Hotel & Spa a luxusturizmus piacán kíván új mércét felállítani Magyarországon és Európában is. A prémium szolgáltatásokra és hosszú távú versenyképességre fókuszáló koncepció célja, hogy Hévíz továbbra is vonzó desztináció legyen mind a hazai, mind a nemzetközi prémium vendégek számára.

Hévíz turizmusának új korszaka

A 2025 tavaszán megnyíló Le Primore Hotel & Spa nemcsak egy újabb szálloda lesz Hévíz térségében, hanem a város turisztikai és gazdasági életének fontos pillére is. A beruházás várhatóan új lendületet ad a helyi gazdaságnak, hozzájárulva a térség versenyképességének növeléséhez a nemzetközi turisztikai piacon.

A szálloda prémium szolgáltatásai és egyedülálló koncepciója révén Hévíz továbbra is Európa egyik legnépszerűbb gyógyturisztikai célpontja marad, ugyanakkor a luxus- és spaturizmus szegmensben is új fejezetet nyit a város életében.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .