Az Accent Gödöllőn

Gödöllő képviselőtestülete július 1-jétől határozatlan időre Laurán Csabát választotta meg a G-Magistratus Zrt. vezérigazgatójának, egyben menedzsmentszolgáltatásra vonatkozó együttműködési szerződést hagyott jóvá a G-Magistratus Zrt. és a 12 szállodát üzemeltető Accent Hotel Management Kft. között – írja az Önkormányzati Sajtószolgálat.

Erzsébet Királyné Szálloda, Gödöllő

Az igazgatói megbízásra négy egyén és két vállalkozás pályázott, akiket illetve a cégek képviselőit személyesen meghallgattak a megjelölt állandó bizottságok elnökei, Maráczi Gábor, a Magyar Turizmus Zrt. marketing igazgatója és Varga Zsolt eddigi igazgató. A bizottság szerint az új vezérigazgató komplex megközelítésben gondolkodik, ami a szálloda egyediségének hangsúlyozásában lehet előnyös és jó marketing lehetőségeket biztosít. A „zöld” szálloda és környezettudatos személyzet fontos lehet a bevétel növelésében. Laurán Csaba helyismerettel és helyi kapcsolatrendszerrel rendelkezik, a G-Magistrátus Zrt. helyzetével, a szállodával kapcsolatos feladatokkal tisztában van.

A polgármester további tárgyalásokat folytatott az ugyancsak pályázó Accent Hotel Management képviselőivel is, melynek eredményeként olyan szerződéses konstrukció jött létre, amely a G-Magistratus Zrt. vezérigazgatójának kellő szakmai támogatást tud nyújtani, illetőleg szolgáltatásai révén az Erzsébet Királyné Szálloda kapcsolódhat egy már jól működő hotel lánchoz, s így hatékonyabb lehet a szálláshelyek értékesítése.