Lifestyle Hotel Mátra

Lifestyle Hotel MátraÚjranyitotta kapuit az egykori háromcsillagos Bérc Hotel Lifestyle Hotel Mátra néven, immár négy csillaggal egész évben. 3,5 millárd forintos költséggel újította fel a szálloda tulajdonosa a Quaestor cégcsoport, ebből 400 millió forint az új Széchenyi Terv keretében kapott támogatás. A 114 szobás szállodához – amelyből 4 mozgássérültek számára is igénybe vehető – 1200 négyzetméteres wellness részleg tartozik. Mind ezek mellett a ház négy rendezvényteremmel rendelkezik, ami összesen 415 fő befogadására alkalmas.

{module 221}

A szálloda körpanorámás Aragonit nevű étterme a hagyományos magyar ízek és a környékre jellemző palóc ételek egészséges változatával várja a vendégeket.

A családosok gondtalan üdülését segíti, hogy a Kis Gida Játszóház biztosítja a gyermekek felügyeletét.

A felnőttek szabadidős sportjáról is gondoskodnak a szubalpin klíma jótékony hatását, a kristálytiszta levegőt kihasználva gyalog és biciklis túrákat szerveznek. Az igazi kalandokat kedvelőket várja az ország legmagasabban fekvő kalandparkja, a mátrafüredi lőtér agyaggalamb lövészettel, de lehet a környéken siklóernyőzni és sziklát mászni is.

S persze télen itt van a leghamarabb hó, így a síelés sem maradhat ki, legyen szó profi síelésről, éjszakai sí kalandról, vagy a legkisebbek számára is igazi élményt jelentő hócsúszdáról, itt senki sem marad ki a havas kalandokból.

A Lifestyle Hotel**** Mátra a QUAESTOR Csoport Szállodaüzemeltetési Igazgatóságának első  szállodája, amely a LIFESTYLE koncepciót vezeti be a magyarországi piacon.

A hangsúly minden területen és esetben a választás lehetőségén van, hogy Vendégeik megtalálják az életvitelüknek és életszakaszuknak legmegfelelőbbet, legyen szó mozgásról, pihenésről, étkezésről vagy mentális feltöltődésről.

{module 221}