Megnyílt a Hotel Foldana Budapesten

Hotel Foldana szálloda, Budapest

Szeptember végén megnyitotta kapuit Budapest 13. kerületében a Hotel Foldana. A 4 csillagos szálloda 26 szobával és 25 lakásos apartmanházzal várja vendégeit. Az ingatlan belső tervezését és kivitelezését a törökországi Watan Design vállalat végezte.

A szálloda ünnepélyes megnyitóján részt vett Törökország Budapesti rendkívüli és meghatalmazott nagykövete, Gülşen Karanis Ekşioğlu asszony, aki egy villás reggeli keretében találkozott a Hotel Foldana vezetőségével. A megbeszélés során nemcsak a magyar-török gazdasági kapcsolatok kerültek terítékre, hanem a Foldana török piacon való szerepvállalásának lehetősége is.

A Hotel Foldana a Foldana Group legjelentősebb beruházása, amely kifejezetten az üzleti utazók és családosok igényeire fókuszál. A cégvezető, dr. Balla Róbert, elmondta: „A fejlesztés igényét az váltotta ki, hogy az üzleti utazók számára mindeddig nem volt megfelelő színvonalú és elegendő szobaszámmal rendelkező szálloda a kerületben. A beruházásunkkal erre a hiányra igyekeztünk választ adni, de emellett a családosokra is gondoltunk, akik számára komplett, kényelmesen berendezett családi szobákat alakítottunk ki.”

A Hotel Foldana nemcsak üzleti értelemben nyitott a világra, hanem értékes külgazdasági kapcsolatokat is épített ki Törökországgal. A török belsőépítészeti vállalat, a Watan Design, a hotel teljes belsőépítészeti tervezését és kivitelezését vállalta magára, ezáltal a Foldana egyedülálló stílusa és dizájnja körül is érdekes együttműködés jött létre.

A Foldana Group további tervei között szerepel a diplomáciai kapcsolatok erősítése. A cég felvette a kapcsolatot több Magyarországra akkreditált nagykövetséggel és felajánlotta számukra, hogy diplomáciai küldöttségeik elszállásolását is biztosítani tudja.

A szálloda elhelyezkedése is kiemelkedő, hiszen a Városliget közelsége lehetőséget kínál a vendégeknek a kikapcsolódásra és a város felfedezésére. A csoport cégvezetője elmondta: „Kedvező elhelyezkedésének köszönhetően szállodánk kiváló kiindulópontja lehet egy budapesti városnézésnek.”

A Hotel Foldana 2024. január 1-jén nyitja meg egyedülálló méretű és biztonságú széftermét az épület alagsorában. A 200 négyzetméteres terem a Magyar Nemzeti Bank széftermét követően a legnagyobb és legbiztonságosabb széfterem lesz az országban 4000 rekeszes kapacitással.

A Hotel Foldana nemcsak luxuskategóriájával, hanem egyedülálló szolgáltatásaival is jelentős szerepet tölt be a budapesti szállodapiacon, az üzleti és turisztikai látogatók számára egyaránt vonzó célpontja lehet a 13. kerületben.

fotó: Hotel Foldana

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .