Megnyílt a Safari Hotel Szegeden

Safari Hotel szálloda, Szeged - turizmus, vendéglátás

A szálloda a Szegedi Vadaspark szomszédságában fogadja vendégeit

Az utazás, kikapcsolódás és kényelem jegyében újabb attrakció gazdagítja Szeged városát. 2024. március 1-jén, a Safari Hotel ünnepélyes megnyitójával Szeged turisztikai palettája még színesebbé vált. A háromcsillagos szálloda a Szegedi Vadaspark szomszédságában található, így ideális választás mindazok számára, akik a természeti környezetben, de mégis városi kényelemben szeretnének pihenni.

A Szegedet immár 10 éve szolgáló Szőke Kristóf igazgató szerint a megnyitó előtti sajtótájékoztatón a szálloda egyedi szolgáltatásait és kényelmi szintjét mutatták be. A háromszintes hotel összesen 34 kényelmes szobával rendelkezik, melyek között két- és háromágyas standard szobák, valamint összenyitható családi szobák is helyet kaptak. Emellett az akadálymentesített szobával a hotel minden vendége számára megfelelő körülményeket biztosít.

Az innovatív szemléletet tükrözve a Procontrol Kft. által fejlesztett automatizált rendszer lehetővé teszi a vendégeknek a gyors és kényelmes bejelentkezést és akár foglalást is. Ez a modern megoldás nem csupán a vendégeknek, hanem a szálloda üzemeltetőjének is jelentős könnyebbséget jelent. Az applikáció továbbá okmányszkennerrel is rendelkezik, így a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ számára szükséges adatokat is könnyedén továbbíthatja.

A vendégek kényelmét szolgálja a szálloda parkolójában négy elektromosautó-töltő berendezés is. Ez a környezetbarát megoldás különösen fontos Szeged városában, ahol az ökológiai tudatosság egyre inkább előtérbe kerül.

Az építőipari generálkivitelezéssel foglalkozó Sziki-Ép Kft. ügyvezetője, Ábrahám-Türes Róbert elmondta, hogy a szálloda építése hosszú és gondos munka eredménye. A 500 millió forintos beruházást részben hitelből fedezték és a kivitelezés során a vállalkozás saját szakemberei és kapacitásai álltak rendelkezésre. A beruházás összesen két és fél évig tartott, az eredmény pedig egy 1004 négyzetméter hasznos alapterületű, modern szálloda.

Az ügyvezető továbbá elárulta, hogy a tevékenységi körök elkülönítése érdekében a Sziki-Ház Kft. nevű külön vállalkozást hozták létre a szálloda üzemeltetésére. Ez a struktúra biztosítja a hatékony működést és a szolgáltatások magas színvonalát.

A Safari Hotel elhelyezkedése miatt elsősorban családokat és természetkedvelőket vár. A Szegedi Vadaspark és a Maty-éri kajak-kenus és evezős olimpiai központ közelsége ideális lehetőséget kínál a vendégek számára a kikapcsolódásra és sportolásra.

A Sziki-Ép Kft. 2007-ben alapított vállalkozás, melynek családi tulajdonban lévő tevékenységei 2022-ben kiemelkedően sikeres évet produkáltak. Az üzleti évben az árbevétel jelentős növekedést mutatott, és az adózott eredmény is kiemelkedő volt.

A Safari Hotel megnyitásával Szeged újabb turisztikai célponttá vált, melynek kínálata nem csupán a városba látogatókat, hanem a helyiek számára is vonzó lehetőségeket kínál a kikapcsolódásra és pihenésre. A Szegedi Vadaspark mellett újabb élményekkel gazdagodhatnak az ide látogatók és a város turisztikai potenciálja tovább erősödik.

fotó: Safari Hotel Facebook

Safari Hotel

Szeged
Szél utca 79.

Bővebb információ a szálloda honlapján

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .