Bemutatkozik a Pullman Budapest Hotel Budapesten

Pullmann Budapest Hotel szálloda - turisztika

Magyarországon nyit szállodát a Pullman Hotels & Resorts szállodamárka

Budapest szívében, az impozáns Andrássy út és az Operaház közelében nyílik meg az első Pullman Hotel Magyarországon. A Pullman Hotels & Resorts, az Accor prémium kategóriás nemzetközi hotelmárkája március 27-én nyitja meg kapuit a Pullman Budapest Hotel néven.

Az elegáns és stílusos szálloda nem csupán egy újabb szálloda a városban, hanem egy lenyűgöző fúziója a kortárs építészeti megoldásoknak, a felejthetetlen élményeknek és a személyre szabott vendégszeretetnek. A Pullman Budapest Hotel 136 elegáns és kényelmes szobával várja majd vendégeit a hotel hét emeletén. Ezek a szobák nem csupán modern és funkcionális kialakítással rendelkeznek, de ingyenes fitneszfelszereléseket is kínálnak, hogy a vendégek a szobájukban is formában tarthassák magukat.

Az üzleti utazók számára kialakított két tárgyalóteremmel, valamint az egészséges és kiegyensúlyozott reggelikkel a Pullman Budapest Hotel tökéletes helyszínt kínál a munkához és a kapcsolatteremtéshez. Az étel-, ital- és szórakoztatóipari koncepciót a Paris Society vezeti, melynek portfóliója több mint 70 kiváló minőségű helyszínt tartalmaz az ultraprémium és luxus életstílus kategóriájában.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Pullman prémium márkánkat bevezethetjük Magyarországon, az Accor egyik legfontosabb közép- és kelet-európai piacán. Budapest Európa egyik legnépszerűbb úti célja, a szabadidős és üzleti utazók száma folyamatosan növekszik. Ez teszi tökéletes helyszínné a több mint 150 éves múltra visszatekintő Pullman márkánk számára” – mondta Dilek Sezer, az Accor Premium, Midscale & Economy márkák délkelet-európai vezető fejlesztési igazgatója.

A Pullman Budapest Hotel a város szívében, a 6. kerületben, Terézvárosban nyitja meg kapuit, könnyű összeköttetést biztosítva a város kulturális, szórakoztató és üzleti negyedéhez. A helyszín tökéletes választás mind a modern kor kalandorainak, nomádjainak és felfedezőinek, mind az üzleti és szabadidős utazóknak.

A Pullman Budapest Hotel részt vesz az ALL – Accor Live Limitless életmód hűségprogramban, mely széles körű kedvezményeket és élményeket kínál a vendégeknek.

fotó: Pullman Hotels

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .