Négy évszak a Likőr utcában

Vivaldi Budapest egyik legújabb apartement szállodájaNem tudjuk, hogy miért nevezték el Vivaldinak Budapest egyik legújabb apartement szállodáját a ferencvárosi Likőr utcában (a Dandár utca mögött), de azt tudjuk, hogy Vivaldi Négy évszak című alkotása tételenként egy önálló versenymű. Legyünk stílszerűek: a Pesti Házak által üzemeltetett Vivaldi házat nevezhetjük a budapesti apartmanok között olyan versenyműnek, amely méltán az elsők között szerepel. És mind a négy évszakban nyitva van, várja vendégeit.

Részlet a vendégkönyvből:”The staft is very helpful and attentive. Value for money.”
Ez magáért beszél, az ár/érték arány itt valós tény.

Közel a belvároshoz, lakberendezők által megtervezett és igényesen berendezett szobák 2-8 fő elhelyezésére alkalmas méretekben. Ahogyan dr. Kerényi Gyula vezérigazgató mondja: szállodai színvonal és kényelem az önállóság érzésével.

Minden lakáshoz felszerelt konyha tartozik – csak halkan jegyzi meg a krónikás, milyen gondot jelent a kisgyerekeseknek egy bébiétel megmelegítése -, a fürdőszobában mosógép, a házhoz mélygarázs tartozik. Tehát mindaz, amitől szálloda és mégis több.

Vivaldi Budapest egyik legújabb apartement szállodájaAki pedig a szobában szeretne dolgozni, annak internet csatlakozás, fénymásolás, futárszolgálat és még sok egyéb szolgáltatás áll rendelkezésére.

Tovább megyünk: azon kevés szálláshelyek közé tartozik ahová térítésmentesen háziállatok is bevihetők.

Annak ellenére, hogy apartmanház, nincs korlátozva a foglalható éjszakák száma, nem titok, hogy a hosszabb távú bérlések jelentik a célt. A gyakran visszatérő vendégeknek kedvezményeket, az utazási irodáknak jutalékot biztosítanak.

A belföldi vendégforgalom élénkítésére üdülési csekket is elfogadnak.
Jó, hogy ma már ingatlanfejlesztő cégek önállóan gondolkoznak szállásfejlesztésekről, a Vivaldi színesíti és kiegészíti a budapesti kínálatot.