A Four Seasons Astir Palace Hotel Athens Görögország legjobb szállodája

Four Seasons Astir Palace Hotel Athens Görögország szálloda
Lifestyle

Az athéni Riviéra nevezetessége, a Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, a Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2023 díjátadóján a legjobb görög szállodának választották.

Az összpontszámot tekintve 98,44-es értékkel az élen végzett a 30 hektáros óceánparti szálloda, amelyet a legendás Jackie Onassis is kedvelt. A szálloda kiemelkedő pontszámot ért el többféle szempont alapján, ideértve a szobákat, a szolgáltatást, az ételt, a tervezést, az elhelyezkedést és az aktivitások területén is. Ezen kívül idén figyelembe vették a tisztaságot, a közösséget, a concierge szolgáltatást, az élményt, a biztonságot, a hozzáférhetőséget és a távoli munkavégzést is.

Több mint félmillió olvasó szavazott az idei Readers’ Choice felmérésen, amely a Condé Nast Traveler globális olvasóközönsége független értékelései alapján mutatja be a világ kedvenc szállodáit, városait, országait, wellnessközpontjait és még sok minden mást.

A díj kapcsán Philippe Roux-Dessarps, a Four Seasons Astir Palace Hotel Athens regionális alelnöke és ügyvezető igazgatója elmondta: „Vendégélményt tükrözve a Condé Nast Readers’ Choice szavazáson az élen végezni talán az egyik legnagyobb elismerés, amit egy szállodaként remélhetünk elérni. Minden nap, minden területen azon dolgozunk, hogy felülmúljuk vendégeink elvárásait. Csak annyit tehetek, hogy megköszönöm mindenkinek, aki ránk szavazott; az ilyen elismerés a visszaigazolás, hogy a megfelelő úton járunk a vendégélmény céljaink eléréséhez.”

A Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards megkoronázza a Four Seasons Astir Palace Hotel ragyogó évét, amely mindössze félórás autóútra fekszik a görög fővárostól. Az idei évben megválasztották az első athéni szállodává, amely elnyerte a Forbes Five Star minősítést, majd júliusban a Travel + Leisure 2023 legjobb városi szállodájának választotta. Szeptemberben pedig az első World’s 50 Best Hotels díjátadón a 35. helyen szerepelt.

A 2023-ban újraindított Hotel gyönyörű Avra nevű bárja nemrégiben tartotta első Summer-Ever-After Partiját, az utolsó nyári záróeseményt vendégbartendereikkel, akik a világ 50 legjobb bárjának képviselői voltak. Ahogy bezárul a Hotel nyári szezonja, további események az évben a Riviera Masters Open tenisztorna, amely 2023. október elején kerül megrendezésre a Hotel profi teniszpályáin, amelyeket egy évvel ezelőtt indítottak el a Tipsarevic Luxury Tennis-szel együttműködve.

Roux-Dessarps hozzátette: „Az Astir Palace az 1960-as évek óta ikonikus helyet foglal el a vendéglátás világában, de ez nem jelenti azt, hogy pihennünk kellene a babérjainkon. A helyi közösség ugyanolyan fontos a sikerünk szempontjából, mint nemzetközi vendégeink, és reményeink szerint a kettőt összekapcsolva még inspirálóbb helyszíneken, tevékenységeken és eseményeken keresztül folytathatjuk az Astir Palace hangulatának növelését egész évben, és megtalálhatjuk azokat az utakat, amelyekkel a szálloda még különlegesebbé válhat.”

fotó: Four Seasons

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .