Nagysikerű koncertet adott az Il Volo Budapesten

Il Volo koncert Budapest Aréna 2023 - kultúra

Az olasz operatrió, IL VOLO újra magával ragadta a közönséget, és Budapesten, a Budapest Arénában lépett fel 2023. október 9-én. Az estén az énekes trió egyedi hangszínei és az olasz zene varázslatos hangulata varázsolta el a közönséget.

Az IL VOLO, mely először 2019-ben hódította meg a magyar közönséget. Piero Barone, az Il Volo egyik tagja, elmondta az Indexnek adott interjújában: „Nagyon örülünk, hogy újra Magyarországra jöhettünk, és biztosak vagyunk abban, hogy a közönség élvezni fogja az estét.” Az este folyamán ez a bizonyosság kézzelfoghatóvá vált. Az előadás során olyan hihetetlen energiák szabadultak fel, amelyek lehengerelték a nézőket, akik állva tapsoltak az előadóknak.

A koncert után a rajongók további különleges élményben részesülhettek, hiszen a Meet&Greet alkalmával személyesen találkozhattak a kedvenceikkel. Az IL VOLO tagjainak közvetlensége és kedvessége csak tovább növelte a rajongók lelkesedését. A találkozás alkalmával közelebbről is megismerhették azokat az embereket, akiknek a zenéje olyan különleges pillanatokat teremtett az est folyamán.

Horváth Roland, a Koncertpromo ügyvezetője lelkesen nyilatkozott az este után: „Az IL VOLO koncertjei mindig különlegesek, de ez az este kimagasló volt. A zenéjük, a hangjuk, a kisugárzásuk egyedülálló. Biztosak vagyunk abban, hogy a koncerten egyedülálló élményben volt része a közönségnek.”

A fotón Gianluca Ginoble, Ignazio Boschetto és Piero Barone (balról jobbra), az Il Volo olasz operatrió tagjai a Papp László Budapest Sportarénában adott koncertjükön.

fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .