A Georgian Terrace: 112 Év Időtlen Elegancia

The Georgian Terrace Hotel szálloda

Atlanta ikonikus szállodája, a Georgian Terrace, idén ünnepli 112 éves időtlen eleganciáját. Az 1911 októberében megnyitott szálloda az Atlanta egyik jellegzetes kereszteződésében található, közvetlenül a Fox Színházzal szemben. Az évtizedek óta működő történelmi szálloda azoknak a helyszíneknek egyike, amire a művészet és csillogás jellemző.

Az egyik első olyan hotelként, amelyet Atlanta belvárosának üzleti negyedein kívül építettek, a történelmi szálloda számos hírességet üdvözölhetett az elmúlt évszázadban. Elvis Presley, Walt Disney, Helen Keller, F. Scott Fitzgerald, Tallulah Bankhead és néhány amerikai elnök, csak néhány a híres vendégek közül. Az 1970-es években a koncertszervezők a Nagytermet az koncert teremmé alakították és olyan híres modern előadókat hoztak be, mint Billy Joel, Bruce Springsteen, Fleetwood Mac, Patti Smith és a Ramones. Az 1990-es években az épülethez egy vadonatúj, 19 emeletes szárnyat építettek, majd 2000-ben és 2009-ben jelentős felújításokon esett át, hogy visszaállítsák azt a luxust, ami az 1911-es megnyitásakor jellemző volt a szállodára.

A Georgian Terrace szívesen látja vendégeit és a helyi lakosokat, hogy egy exkluzív utazás keretében ünnepeljék meg az elmúlt 112 évet. Az ajánlat részeként 112 dolláros jubileumi szobaárakat kínálnak. Emellett október 31-én, kedden este egy különleges, kísérteties vacsorát is ajánlanak, ahol a szálloda történésze elkalauzolja a vendégeket az ikonikus szálló kísérteties történetein keresztül. Az idegenvezetés során kísérteties falatokat és italokat kínálnak, majd a Livingston étteremben egy előre elkészített vacsora menüvel folytatódik az este.

„Az atlantai történelmi luxus 112 évének ünneplésére vagyunk büszkék és hálásak” – mondta Antonio Jones, a Georgian Terrace igazgatója. „Mindig kitartottunk abban a vízióban, hogy egy megbecsült helyi jelkép legyünk Atlantában, és a nevünk büszkén hirdeti, hogy az állam legjobb történelmi úti céljai közé tartozunk. Alig várjuk, hogy megünnepelhessük ezt az évfordulót családtagokkal, barátokkal, vendégekkel, helyi közösségünkkel és értékes csapattagjainkkal együtt.”

fotó: thegeorgianterrace.com

The Georgian Terrace Hotel

Atlanta, Georgia
659 Peachtree St NE

Bővebb információ a szálloda honlapján és facebook oldalán található