Új színfolt a dallas-i szállodaiparban, Le Méridien Dallas

Le Meridien Dallas szálloda - Egyesült Államok

Az OTH Hotels Resorts, az ország egyik vezető luxusszálloda-menedzsment vállalata, bejelentette legújabb tagjának, a Le Méridien Dallasnak a felvételét portfóliójába. Ez a divatos, modern hotel ékesen illeszkedik a vállalat befektetési stratégiájához és tökéletesen pozícionálja magát a dallas-i piacon az üzleti utazók körében. A 258 szobás szálloda hozzáadásával az OTH portfóliójában immár számos lehetőség kínálkozik a vendégek számára.

„Ez a szálloda tökéletesen beleillik az OTH sikerértékelési kritériumaiba, és ideális választás az üzleti utazók számára a dallas-i piacon” – mondta Todd Felsen, az OTH vezérigazgatója és elnöke. „Minden partnerséget az OTH sikeréértékrendszerének szellemében közelítünk meg – átfogó szolgáltatásokkal, innovatív megközelítéssel és személyre szabott figyelemmel. Biztos vagyok benne, hogy vezetőségi csapatunk munkájával még jobbá teszi a szálloda élményét, és gazdagabb hozamokat generál az tulajdonosok számára.”

A Le Méridien Dallas egy teljesen lakosztályokat kínáló szálloda, így tökéletes választás az üzleti utazók és a célpontot kereső vásárlók számára egyaránt. A hotel csak néhány lépésre található a Galleria Dallas elegáns üzleteitől és a helyi vállalati központoktól, így tökéletes helyszín a dallas-i csillogásba való belemerüléshez. Az újonnan felújított, tágas szobák az utazás aranykorát idézik, a butikhotel varázsát modern kényelemmel ötvözve. Az itt található kényelmi szolgáltatások között szerepelnek az izgalmas étkezési lehetőségek, jól felszerelt fitneszközpont, fedett medence, 6500 négyzetméteres rendezvényterem és helyszíni vendéglátás.

Az OTH egy változatos portfóliót kezel, amely magában foglal luxus és felső-kategóriás független, életmódot megjelenítő, soft-brand és brand szállodákat. A Le Méridien Dallas felvételével az OTH mostantól több mint 4000 vendégszobát és 40 éttermet kezel, és ezek a számok tovább fognak emelkedni, ahogy portfóliójukat a közeljövőben bővítik. Az OTH csapata mind belső, mind külső kapcsolódási pontok tekintetében gondoskodik a koherenciáról, hogy életre keltsék a rendkívüli márkákat, és izgatottan várják a Le Méridien Dallas csatlakozását.

A szállodával és szolgáltatásaival kapcsolatban további információ érhető el az OTH Hotels Resorts weboldalán.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .