Megújult az Ibis Budapest centrum

ibis loves Music program, Budapest centrum szálloda

Az ibis Budapest Centrum, a Ráday utcában elhelyezkedő szálloda, teljes körű megújuláson esett át, új dizájnnal és egyedi zenei tematikával köszöntve vendégeit. A szálloda 126 szobája modernizálva lett, míg a lobby egy valódi közösségi térként vehető igénybe, ahol az Accor csoport ibis loves Music programját követve fiatal tehetségek kapnak fellépési lehetőséget.

A Ráday utcában található ibis hotel immár inspiráló környezettel várja vendégeit. A lobby dizájnja zenei tematika mentén épül fel, az Accor csoport ibis loves Music programjának szellemében. A szálloda nyitott tereiben található gitár nap mint nap lehetőséget ad arra, hogy a látogatók együtt élvezzék a zenét, és egy közösségi élmény részeseivé váljanak. A felújítás a nyár végén zárult le, melyet a szálloda munkatársai és vendégei együtt ünnepelték meg a Late Beggars koncerttel a belvárosi hotel lobbijában.

Az ibis Budapest Centrum teljes körű felújítása 2022 októberében kezdődött, és idén júliusban fejeződött be, miközben a szálloda zavartalanul üzemelt és továbbra fogadta vendégeit. A szobák modernizációja mellett a lobby új koncepciója is a fiatalokat megcélzó, letisztult és színes teret kínál, ahol a zene szeretete teremt közös élményt.

Az ibis loves Music program már évek óta támogatja a feltörekvő zenészeket a Sziget fesztiváltól kezdve az ibis szállodákban rendezett eseményeken át. Az ibis Budapest Centrum az új lobbyval folytatja ezt a hagyományt, lehetőséget adva a fiatal tehetségeknek a fellépésre és a bemutatkozásra.

Füzi Anna, az ibis Budapest Centrum igazgatója elmondta: „Az ibis Budapest Centrum teljes megújulását most is zenei programmal zártuk le. A The Voice – Magyarország hangja versenyen megismert Kőhegyi Dávid Late Beggars nevű formációja látogatott el hozzánk, hogy ezt az izgalmas időszakot ünnepelhessük meg kollégáinkkal és vendégeinkkel. Kiváló terepnek bizonyult erre az új lobbink, amely már most vendégeink kedvenc közösségi tere.”

A jövőben az ibis Budapest Centrum tervezi az ibis loves Music események folytatását, így továbbra is lehetőséget teremtve a fiatal zenészeknek a színpadra lépésre.

Az ibis Budapest Centrum a 1999 nyarától fogad turisztikai és üzleti vendégeket egyaránt. Kiváló elhelyezkedése miatt a Dunapart, a Váci utca és a Nagy Vásárcsarnok is könnyen megközelíthető. A szálloda szolgáltatásai közé tartozik az early check-in és late check-out lehetőség, mélygarázs parkolóhelyek, valamint programajánlatok és városnéző túrák a látogatók számára.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .