A 10. BWI kampányban debütál a BWI Budapest Kártya

A 10. BWI kampányban debütál a BWI Budapest Kártya

A most induló téli szezonban már 10. alkalommal indít közös promóciós kampányt a Magyar Turizmus Zrt. és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a turisztikai szolgáltatókkal együttműködésben. A Budapest Winter Invitation kampány Magyarország legnagyobb szakmai összefogása, idén több, mint 50 szálloda valamint 8 szolgáltató csatlakozott.

A 10. BWI kampányban debütál a BWI Budapest Kártya

A közös cél: Budapest téli szolgáltatásainak népszerűsítése, a vendégforgalom növelése és a látogatók tartózkodási idejének meghosszabbítása. A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központtal való együttműködésnek köszönhetően az online voucher helyébe idén a BWI Budapest Kártya lép.

A BWI kampány időtartama alatt, november 1-től egészen 2016. április 3-ig 2=3, illetve 3=4 éjszaka szállásdíj kedvezményt biztosítanak a résztvevő szállodák. A csomag tartalmazza az ingyenes fürdőbelépést a Rudas, Lukács és Gellért fürdőkbe vagy 50 %-os kedvezményes belépést a Széchenyi fürdőbe, illetve az Aquaworld Budapest fürdőbe. További szolgáltatói kedvezmények is igénybe vehetők budapesti városnézésekre és éttermekben. A kampány célpiacai: az Egyesült Királyság, Skandinávia (Svédország, Norvégia és Finnország), Németország, Franciaország, Olaszország, Oroszország, Ausztria, illetve Szlovákia, Lengyelország, Szerbia és Románia.

A téli forgalomélénkítő kampányt már 10. éve koordinálja a Magyar Turizmus Zrt. A társaság üzemelteti és folyamatosan frissíti a http://budapestwinter.gotohungary.com/ honlapot, ezzel megjelenést biztosítva a szállodáknak, és közvetlen elérési lehetőséget nyújtva a szállodák és szolgáltatók honlapjára. A külföldi promóció kiemelt partnerei az EXPEDIA és a HOTELS.com csatornák (Expedia.UK, Hotels.com UK, Hotels.com Sweden, Expedia Italy, Expedia Germany, Hotels.com Norway, Hotels.com Denmark). A tavalyi évben elindított online vouchert a BFTK Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központtal való együttműködésben idén leváltja a BWI Budapest Kártya, amely technikai újítás megkönnyíti a vendégeknek a szolgáltatások igénybevételét, a szervezők számára pedig további információkat nyújt a vendégek igényeiről, ezzel segítve a program továbbfejlesztését.

A 2013/2014. évi eredménynél is mintegy 7 ezer vendégéjszakával többet, közel 130 ezer vendégéjszakát köszönhetett Budapest a 2014/2015-ös Budapest Winter Invitation akciónak. Jó esély van rá, hogy 2015 is rekordév lesz a turizmusban, amelyhez a BWI kampány eredményei is hozzájárulhatnak a szolgáltatások szezonon kívüli kihasználtságának növelésével.