Azahriah is színpadra lép az EFOTT-on

EFOTT fesztivál, Velencei-tó

Az EFOTT idei kiemelt fellépője Azahriah lesz, akit a magyar fiatalok körében a legtöbben hallgatnak. A 22 éves zenész ebben az évben korlátozott számú koncertet tervez, köztük – először hazánkban – három teltházas eseményt a Puskás Arénában. Ezáltal a nyár legnagyobb egyetemista bulijának számító EFOTT szombati napján történő fellépése kifejezetten különlegesnek ígérkezik.

Azahriah karrierje szinte kivételes pályát futott be, és mostanra 22 évesen a legtöbbet hallgatott előadó a magyar fiatalok körében. Európa-szerte ismerik és szeretik, sikereit pedig az elkötelezettségének és tehetségének köszönheti. A zenész már beírta a nevét a Papp László Sportaréna történetébe, mint a legfiatalabb előadó, aki teltházas koncertet ad a helyszínen. Most pedig az EFOTT szombati napján ad koncertet, ahol garantáltan emlékezetes élményt nyújt majd a fesztiválozóknak.

Az EFOTT szervezői nagy örömmel jelentették be Azahriah fellépését és kiemelték, hogy idén a fiatalok egyik legkedveltebb előadójának koncertjével kiegészülve olyan neves hazai sztárok is a színpadra lépnek, mint Majka, Krúbi, VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, BSW, Metzker Viki, Margaret Island, Irie Maffia, Blahalouisiana, vagy a Punnany Massif.

Az egyetemisták és főiskolások fesztiváljának idén az Óbudai Egyetem lesz a házigazdája. A rendezvény központi gondolata a digitalizáció, az innováció, a fenntarthatóság és a zöld energia felhasználása lesz, így a buli nemcsak szórakozást, hanem oktatást és inspirációt is ígér az egyetemistáknak.

Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnöke elmondta: „Az idei év különlegessége, hogy Azahriah, aki három teltházas koncerttel örvendezteti meg rajongóit a Puskás Arénában, ezt az élményt megosztja az EFOTT közönségével is. A fesztivál szombati napján a magyar zenei élet krémje együtt szórakozik majd a fiatalokkal, így nemcsak zenei csemegékre, de felejthetetlen élményekre is számíthatunk.”

Az EFOTT július 10. és 14. között vár mindenkit a Velencei-tó partján, ígérve a nyár egyik legjobb buliját és nappali programjait az egyetemisták és az érdeklődők számára. Az eseményen való részvétel tehát nemcsak szórakozást, de egy különleges kulturális és zenei élményt is kínál.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .