Újabb szupersztárok csatlakoznak a Balaton Sound fesztiválhoz

Balaton Sound zenei fesztivál, Zamárdi - turisztika

A Heineken Balaton Sound bejelentette legújabb fellépőit, amelyben olyan nevek szerepelnek, mint Adam Beyer, Amelie Lens, Meduza és Maceo Plex, hogy csak néhányat említsünk a nyilvánosságra hozott közel harminc új fellépő közül.

A idei fesztivál július 3. és 6. között kerül megrendezésre és egyértelmű célunk, hogy még szélesebb skálán mutassuk be az elektronikus zenei palettát. A fesztivál programjában a mainstream elektronikus zenei élvonal mellett kiemelt helyet kapnak az underground elektronika legjobbjai is. A most bejelentett fellépőkkel jelentősen megerősödik a hard techno és hardstyle vonal – mondta Filutás Anna, a Heineken Balaton Sound projektvezetője az MTI-nek küldött közleményben.

Az újdonságok között szerepel Amelie Lens, a belga DJ, aki először lép fel a Soundon. Lens tavaly decemberben vált anyukává, és nagyon várja, hogy részt vehessen a fesztiválon. Továbbá ott lesz a svéd Adam Beyer, aki évtizedek óta meghatározó alakja a techno-színtérnek, valamint a Meduza, az olasz DJ, akik az elmúlt időszakban a zenetörténet legnagyobb globális streamingjeit produkálták. A sorban Maceo Plex, a kubai-amerikai DJ is helyet kapott, akinek tavaly decemberben új albuma jelent meg. Emellett a felhozatalban ott találjuk még Vintage Culture-t, Stephan Bodzin-t, a 999999999-t, Sara Landry-t, valamint a fiatal francia DJ, Trym-t is.

Az idei Balaton Sound számos újdonságot tartogat a látogatók számára. Az egyik ilyen változás az új helyen lévő főbejárat, valamint a nagyszínpad új elhelyezkedése, amely kényelmesebb teret biztosít a nagy számú közönségnek. A fesztivál továbbra is részét képezi az egy kilométer hosszú partszakasz, amely négy napon át éjjel-nappal vízparti helyszínekkel, beach partikkal és vízi játékokkal várja a fesztiválozókat.

Filutás Anna elmondta, hogy az új helyre kerülő nagyszínpadon a programok hajnalig tartanak majd, az utolsó napon pedig egy end show-val zárul az esemény, amelyet a holland Q-dance szervezőcsapata állít össze, és kiemelkedő az elektronikus tánczene keményebb stílusaiban.

A kedden bejelentett fellépők között találjuk még Zomboy-t, Borgore-t, Brina Knausst, Reinier Zonneveldet, a Mathame duót, Kölsch-t, a Fjaak-ot, valamint az IDM, a Mind Against, Qreator, a Sound Rush duó, Ran-D és a Warface, Sefa Vlaarkamp és DV8-t is. Szintén fellép a Soundon Juliet Fox, Nusha, a Space 92 x POPOF present: Turbulences, Miss Monique, Alison Wonderland és Sam Feldt is.

A szervezők már korábban bejelentették mások mellett Marshmello, Paul Kalkbrenner, James Hype, Purple Disco Machine vagy Timmy Trumpet fellépését az idei fesztiválon.

A Heineken Balaton Sound egyre inkább a nemzetközi elektronikus zenei színtér egyik legnagyobb és legizgalmasabb eseményévé válik, és az idei év sem hagyja majd cserben a rajongókat.

fotó: Balaton Sound

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .