Világhírű party brandek az idei Sziget fesztiválon

Sziget Fesztivál

A Sziget fesztivál immár hagyományosan kínálja a legmagasabb szintű kulturális és zenei élményt és idén sem fog csalódást okozni a rajongóknak. Az idei év különlegessége, hogy a világ legismertebb party brandjei összegyűlnek a Bolt Party Arénában, hogy egyedi hangulatot varázsoljanak az augusztus 7-től 12-ig tartó fesztivál idejére.

A mintegy 10 ezer főt befogadni képes Bolt Party Aréna a különböző stílusok színhelye lesz, ahol minden nap másik party brand mutatja be a legfrissebb zenei trendeket és stílusokat. Az esemény szervezői büszkén jelentették be hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

A spanyolországi elrow csapat, mely évről évre új és egyedi tematikával rukkol elő, idén a fesztivál megnyitójáért felel. A már jól ismert művészien megkomponált vizuál és a techno és house zenék ígéretes keveréke garantálja az izgalmas kezdést.

A következő napon a Q-dance veszi át a stafétát. A holland székhelyű csapat által megszólaltatott hardstyle zenék a világ egyik legnépszerűbb műfajává váltak és a Q-dance pedig az egyik legnagyobb név ebben a műfajban.

Az Awakenings csapata, mely több mint negyed évszázada szervez techno rendezvényeket és évente több, mint 300 ezer látogatót vonz, a folytatásban. A zenei világban kiemelkedő STMPD, melynek sikere a tehetséges új zenészek támogatásában rejlik, szintén részt vesz a fesztiválon. Martin Garrix nevével fémjelzett kiadó az innováció és határok feszegetése jegyében érkezik a Szigetre.

Augusztus 11-én a Bolt Party Arénában a Rampage, a belga klubrendezvényből indult, de mára már világszerte ismert drum&bass és dubstep közösség, a Next Level segítségével mutatja be a sokszínűséget és az elektronikus zene erejét.

Az utolsó napot az egyik legismertebb hazai underground zenei party-sorozat, a Be Massive vezeti majd, hogy méltó lezárást biztosítson az egyhetes fesztiválnak.

A Sziget fesztivál idén is bizonyítja, hogy nemzetközi szinten is méltó helye van a legnagyobb zenei és kulturális események között és várhatóan ez a mostani év sem fog csalódást okozni azoknak, akik ellátogatnak a rendezvényre.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .