Távol-keleti utazási trendek Magyarországon

EVA Air, a Star Alliance légitársaság - turisztika

Sokat spórolhat, aki körültekintően tervezi meg utazását

Az utazási szokások változásaival párhuzamosan egyre népszerűbbek a távol-keleti úti célok a magyar lakosság körében. Az ünnepek idején pedig egyre többen döntenek úgy, hogy Ázsia valamely exotikus országában találják meg a tökéletes ünnepi kikapcsolódást. Míg a télből a nyárba történő utazásoknak már lassan leáldozik az ideje, addig a kínai holdújév ünnepségei még mindig remek lehetőséget kínálnak az élményekben gazdag utazásra.

Bangkok, Bali, Hongkong, Szingapúr, Tokió – ezek a városok válnak egyre vonzóbbá a magyar turisták körében. Az egzotikus távol-keleti úti célok ma már nem csak a vágyakozás tárgyai, hanem elérhetőek is, feltéve, hogy az utazásokat megfelelő körültekintéssel tervezzük meg. Aki mostanában gondolkodik ázsiai repülésen, még nem késő, különösen, ha a kínai holdújév ünnepségeire készül.

Az EVA Air GSA for Hungary CEAS Ltd. értékesítési menedzsere, Claudia Stroescu, hangsúlyozza, hogy a tervezés kulcsfontosságú. „Érdemes már hónapokkal előre gondolkodni az ázsiai utazásokkal kapcsolatban, ugyanis ahogy közeledik az indulás időpontja, úgy növekszik a repülőjegyek ára. Decemberben még jó eséllyel találhatunk megfelelő áron repülőjegyet és szállást február-március környékére, tehát aki még most elkezdi tervezni az utazását, komoly összegeket spórolhat meg.”

Az EVA Air, a Star Alliance tagja, kiváló lehetőségeket kínál Thaiföld, Bali vagy más távol-keleti célpontok eléréséhez. A légitársaság 5 csillagos minősítéssel rendelkezik és több elismerést is kapott, beleértve a Condé Nast Traveler 2021-es Readers’ Choice Awards díját a világ 10 legjobb légitársasága között. A Travel+Leisure olvasói is a Top-10 nemzetközi légitársaság közé sorolták.

Stroescu kiemeli az alapos tervezés és összehasonlítás fontosságát. „Az utazási irodában történő foglalás számos előnnyel jár. Egy személyes ügyintézővel beszélhetünk, aki minden kérdésünkre választ ad, és segítséget nyújt, ha változtatni kell az utazás időpontján vagy lemondani szeretnénk. Emellett érdemes tájékozódni a távol-keleti országokba való beutazás feltételeiről is, hogy ne érjenek meglepetések a helyszínen.”

Az EVA Air közvetlen járatai Thaiföld népszerű nyaralóhelyeivel és Délkelet-Ázsia városaival kötik össze Budapestet. A Bécs – Bangkok – Tajpei járat ideális választás a magyar utazóknak, akik biztonságosan, kényelmesen és versenyképes áron juthatnak el álmaik úti céljaihoz.

fotó: EVA AIR

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .