Megnyitott az Ibis & TRIBE Budapest Stadium

Hotel Ibis & TRIBE Budapest Stadium

Az Accor, az egyik vezető európai szállodamárka, és a Tribe, az Accor egyik leggyorsabban növekvő márkája, közösen mutatta be legújabb szállodáját Budapesten. Az ibis & TRIBE Budapest Stadium névre keresztelt létesítményt a WING ingatlanfejlesztő és befektetési csoport hozta létre a Liberty projekt részeként.

Az új szálloda 332 szobával kerül megnyitásra, melyek az ibis és a Tribe között egyenlő arányban osztoznak. Az ibis szobák az 5-6. emeleten, míg a Tribe szobák a 7-8. emeleten találhatók. A különböző szobatípusok között 156-156 standard szoba, 8-8 junior suite, valamint 2-2 akadálymentesített szoba is helyet kapott.

A szálloda panorámás tetőtéri skybar, tetőtéri futópálya, konferencia termek 250 fő kapacitásig, à la carte étterem, kávézó, lounge, business corner szolgáltatásokkal várja vendégeit.

A Tribe márkájú szobák a „affordable luxury” elvek mentén lettek kialakítva, és a 4 csillagos kategóriába tartoznak. A Tribe szálloda koncepciója a modern, városi életmódot tükrözi, intelligens, funkcionális, design-orientált szállodákat kínálva a vendégeknek.

A szálloda elhelyezkedése kiemelkedő, a Budapest IX. kerületében, a Könyves Kálmán körút és az Albert Flórián út kereszteződésében, a Liberty projekt déli szárnyában található. A közelben találhatóak olyan esemény helyszínek, mint a Groupama Aréna, az MVM Dome, a Nemzeti Atlétikai Központ, a Művészetek Palotája és a Nemzeti Színház.

Az Accor alelnöke, Pauline Oster, elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy ezt az egyedülálló márkát Közép- és Kelet-Európa egyik kulcsfontosságú piacán is bevezethetjük. A Tribe modern és városi életmódmárka, amely egyedi koncepciókkal és élményekkel a helyben élőket és az utazókat is megszólítja.”

Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója hozzátette: „Nagy örömünkre szolgál, hogy tovább bővíthetjük az Accorral való sikeres együttműködésünket. Az új ingatlan nem csupán szálloda lesz, hanem olyan budapesti desztináció, ahol a vendégek vadonatúj vendéglátási élményt tapasztalhatnak meg.”

Az ibis & TRIBE Budapest Stadium szálloda a legújabb környezetvédelmi, fenntarthatósági és munkavédelmi előírásoknak megfelelően tervezett, BREEAM Excellent és Access4you Gold minősítésekkel rendelkezik. Kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, mindössze 15 percre található a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől. A szálloda a WING Hotel üzletágának 1000 szobás portfólióját egészíti ki, amely már magában foglalja a reptéri ibis Styles és a TRIBE Hotel Budapest Airport szállodákat.

Az ibis & TRIBE Budapest Stadium a kényelem, a funkcionalitás és a modern dizájn jegyében várja a vendégeket.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .